VIDEO „Unde sunteți? De ce-ați plecat?”/Marcel Pavel s-a trezit cu piața goală după ce a fost plătit să cânte la protestul rusofililor lui Șor, la Orhei, la concurență cu mitingul pro-european al Maiei Sandu de la Chișinău

VIDEO „Unde sunteți? De ce-ați plecat?”/Marcel Pavel s-a trezit cu piața goală după ce a fost plătit să cânte la protestul rusofililor lui Șor, la Orhei, la concurență cu mitingul pro-european al Maiei Sandu de la Chișinău

Decizie rușinoasă a cântărețului Marcel Pavel: a ales să cânte la concertul anarhiștilor pro-ruși de la Partidul Șor, cei care încearcă să dărâme guvernarea pro-europeană a președintei Republicii Moldova, Maia Sandu. „Cântăciosul” a avut parte de un moment penibil: s-a trezit că vorbește unei piețe goale, scrie ziaristii.com .

Mitingul la care a acceptat să câte Marcel Pavel (63 de ani) s-a desfășuta duminică, 21 mai, în orașul Orhei, al 9-lea ca mărime din Republica Moldova. Orhei este situat la 48 de kilometri nord de Chișinău și are o populație de 21.000 de locuitori.

Tot duminică, în Piaţa Marii Adunări Naţionale din Chişinău a avut loc Adunarea Naţională „Moldova Europeană”, convocată de președinta țării, Maia Sandu. Au participat peste 75.000 de oameni.

În schimb, la chemarea fugarului Ilan Șor (refugiat de câțiva ani în Israel, pe modelul Sebastian Ghiță / Belgrad), în centrul Orheiului s-au adunat câteva sute de inși. Lor s-a dus să le cânte Marcel Pavel, pe banii murdari ai infractorului Șor (cel care a pus la cale „furtul miliardului”, în scandalul care a zguduit Republica Moldova înainte de a veni la putere Maia Sandu).

VIDEO: Marcel Pavel și momentul penibil de la Orhei

Mesajele transmise la mitingul de la Orhei, organizat și plătit de Partidul Șor, au fost transmise mesaje pro-ruse, anti-UE, anti-NATO și anti-Maia Sandu. Pe Marcel Pavel nu l-a deranjat să cânte la o asemenea adunătură!

Atât la Orhei, cât și la Bălți și Comrat, manifestanții lui Șor au cerut organizarea unui referendum în cadrul căruia cetățenii țării să spună „încotro merge Republica Moldova: spre Vest sau Est”. Evident, ei aveau deja răspunsul: spre Est, adică spre Rusia. Marcel Pavel n-a avut nimic împotrivă.

Acesta a mai trăit un moment penibil: a ieșit pe scenă să cânte, dar nu prea avea cine să-l asculte. Piața era goală.

„Unde sunteți? De ce-ați plecat?”, a întrebat el disperat, deși banii lui Șor îi ajunseseră deja în cont. Și tot Marcel Pavel a răspuns, înainte de a cânta celor doi-trei bezmetici care mai rămăseseră la eveniment: „Probabil s-a vorbit prea mult și de aceea…”


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria