VIDEO Unitate de soldați ruși și ceceni, distrusă complet de ucraineni într-o ambuscadă lângă Kiev

VIDEO Unitate de soldați ruși și ceceni, distrusă complet de ucraineni într-o ambuscadă lângă Kiev

Orașul Hostomel de la vest de Kiev era considerat a fi complet sub controlul forțelor rusești, după ce în weekend s-au dus lupte aprige pentru capturarea localității și a aeroportului Antonov de acolo. Noi informații publicate de ucraineni arată că un convoi de trupe rusești a căzut într-o ambuscadă, iar imaginile cu urmările confruntării sunt dramatice.

Soldati ucraineni, dupa o lupta cu militarii rusiFoto: Captura Twitter

Operațiunea de contraatac a ucrainenilor ar fi avut loc joi, iar pe lângă militarii ruși uciși în atac, și coloana de blindate apare complet distrusă. Nu este clar la acest moment dacă localitatea Hostomel se mai află sub controlul rușilor sau nu.

Unele informații neconfirmate vorbesc despre o unitate aeropurtată rusească ce ar fi fost angajată în luptele din Hostomel, alte informații neconfirmate spun că printre soldații uciși ar fi și cecenii trimiși să lupte alături de militarii ruși.

  • ATENȚIE! Imagini cu conținut explicit!


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…