VIDEO Unul dat cu capul de asfalt a scăpat cu viață!/Mama lui, când a văzut filmarea, a leșinat!

VIDEO Unul dat cu capul de asfalt a scăpat cu viață!/Mama lui, când a văzut filmarea, a leșinat!

Scandalul a început într-un club de manele din Brașov, după ce un client a fost deranjat că victima făcea prea multe dedicații muzicale. Agresorul l-a atacat pe tânăr pe la spate, după ce aceasta ieșise din club, și l-a proiectat în cap, pe asfalt, printr-un procedeu de lupte.

Cei doi tineri s-au luat la harță într-un club de manele din cauză că unuia nu îi plăceau dedicațiile pe care le făcea celălalt, așa că agenții de pază i-au dat afară pe amândoi.

Atacul a fost surprinzător, agresorul venind din spate și aplicându-i victimei un procedeu de lupte prin care l-a aruncat în cap pe asfalt. Tânărul lovit și-a pierdut pe loc cunoștința, dar, cu toate acestea, agresorul a continuat să-l lovească cu picioarele.

Scena violentă a avut loc sub ochii mai multor paznici însă niciunul nu a intervenit.

Bătăușul a fugit de la fața locului, dar a fost identificat după imaginile postate pe o rețea socială.

Medicii nu îi dăduseră prea multe șanse

”Am simţit o strângere pe la spate şi de-acolo nu-mi aduc aminte nimic. M-am trezit după două ore la Spitalul Judeţean. Doctorii nu mi-au dat şanse. Nu-şi imaginează cum am supravieţuit unei astfel de lovituri”, a spus victima.

Tată băiatului bătut a povestit că atunci când a deschis filmare, soția sa a leșinat și a trebuit să o ude cu apă.

Agresorul a fost arestat preventiv

Agresorul, în vârstă de 23 de ani, a mai avut probleme cu legea. Claudiu Sandu, prim procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov: ”A suferit o condamnare la pedeapsa de nouă luni de închisoare cu suspendare pentru conducere fără permis”, conform observatornews.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...