VIDEO UPDATE Antonescu, la ieșirea de la DNA: Nici eu, nici soția mea nu am comis nici cea mai mică ilegalitate

VIDEO UPDATE Antonescu, la ieșirea de la DNA: Nici eu, nici soția mea nu am comis nici cea mai mică ilegalitate

UPDATE ORA 11.34 Senatorul PNL Crin Antonescu a declarat, vineri, la ieșirea de la DNA Ploiești, că nici el, nici soția sa, eurodeputatul Adina Vălean, nu au comis nicio ilegalitate, punctând că audierea a avut legătură cu denunțul formulat de Alina Petre.

"Am avut o întâlnire absolut normală, în parametri legali. (...) Eu, față de această situație, față de conținutul denunțului în sine am făcut declarații publice, nu am de gând să le mai repet aici. Tot ce pot spune este: s-a petrecut un fapt normal. (...) Nici eu, nici soția mea nu am comis vreodată nici cea mai mică ilegalitate. Asta este clar", a declarat Crin Antonescu.

Crin Antonescu și soția sa au fost citați, vineri, la DNA Ploiești pentru a fi audiați în calitate de martori în legătură cu achiziționarea unui apartament la un preț subevaluat de la fiul fostului șef al SRI, Virgil Măgureanu.

În acest dosar mai apare și numele omului de afaceri Dragoș Dobrescu .

UPDATE ORA 10.07 Crin Antonescu și soția sa, europarlamentarul Adina Vălean, au sosit la DNA Ploiești

Senatorul Crin Antonescu a sosit vineri la sediul DNA Ploiești, însoțit de soția sa, europarlamentarul Adina Vălean, el declarând că a fost citat în calitate de martor.

"În calitate de martor. Nu cunosc exact în ce dosar, presupun că este vorba despre denunțurile mincinoase despre care atât ați discutat la adresa mea", a declarat Crin Antonescu.

ORA 09.20 Senatorul PNL Crin Antonescu, așteptat la DNA Ploiești

Senatorul PNL Crin Antonescu este așteptat, vineri, la sediul DNA Ploiești, surse judiciare declarând că acesta a fost citat pentru a fi audiat în calitate de martor într-un dosar.

Conform surselor citate, Antonescu ar urma să fie audiat în legătură cu un apartament pe care l-ar fi cumpărat la un preț subevaluat de la fiul fostului șef al SRI, Virgil Măgureanu.

Fosta noră a lui Măgureanu, Alina Petre, ar fi depus un denunț la DNA în care arăta că Antonescu și soția sa, europarlamentarul Alina Vălean, au achiziționat un apartament de lux la jumătate din prețul său de piață, diferența fiind achitată de compania Romprest, prin achiziționarea, în același imobil, a unui apartament la un preț supraevaluat.

Alina Petre ar fi arătat în denunțul său că, în schimbul acestui favor, Antonescu trebuia să asigure prelungirea contractelor pe care compania Romprest le avea cu Primăria Sectorului 1, condusă de liberalul Andrei Chiliman.

AGERPRES/ (AS — autor: Anamaria Toma, editori: Diana Dumitru, Oana Popescu, editor online: Gabriela Badea)

* UPDATE-ul este realizat în baza știrilor AGERPRES, orele indicate reprezentând data difuzării știrilor pe fluxul agenției.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale