VIDEO UPDATE Jandarmii au amendat doi protestatari pentru că au aruncat cu hârtie igienică în sediul PSD

VIDEO UPDATE Jandarmii au amendat doi protestatari pentru că au aruncat cu hârtie igienică în sediul PSD

Două persoane au fost conduse la secție de jandarmi, duminică seara, după ce au aruncat cu hârtie igienică în sediul PSD, în timpul protestului împotriva OUG de modificare a Codului Fiscal, precum și a proiectelor de modificare a legilor Justiției.

Potrivit unor surse din jandarmerie, cei doi protestatari au fost fost luați din fața sediului PSD și vor fi amendați pentru că ar fi încălcat Legea 61/1991, art. 2, pct. 4, care prevede că "aruncarea asupra unei persoane, construcții sau mijloc de transport cu obiecte de orice fel, (...) se sancționează contravențional cu sume de la 100 la 500 de lei".

Protestul organizat duminică seară în București , la care au participat peste o mie de persoane, s-a încheiat în jurul orei 22,00, după ce manifestanții s-au deplasat din Piața Victoriei, la sediul PSD.

Peste o mie de persoane au plecat în marș, în jurul orei 19,00, de la Piața Victoriei către sediul PSD de pe șoseaua Kiseleff. Jandarmii au încercat să îi comaseze pe protestatari pe o singură bandă de circulație, însă aceștia au ocupat șoseaua Kiseleff, circulația rutieră fiind restricționată între Arcul de Triumf și Piața Victoriei.

Ajunși în fața sediului PSD, manifestanții au aruncat cu suluri de hârtie igienică în curtea imobilului și au strigat lozinci printre care ''Nu vrem să fim o nație de hoți'', ''DNA să vină să vă ia'', ''Hoții, hoții'' ''DNA, toți suntem de partea ta''.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Cu ăștia vrea Rusia să cucerească Ucraina?

2 VIDEO Păzea, Ucraina, că vin trupele de „elită” ale Rusiei!

3 VIDEO „Cernobîlul zburător”, gata de lansare / Putin va fi ucis de generali dacă dă ordinul

4 Pe internet circulă informația neconfirmată că Xi Jinping a fost plasat în arest la domiciliu de către Armată

5 I-a condamnat la moarte / Putin a refuzat cererea comandanților ruși de retragere din orașul Herson, într-un mod ordonat, pentru salvarea vieților solda…