VIDEO UPDATE Prahova: Turiştii răniţi după ce au căzut 200 de metri în Bucegi, preluaţi de ambulanţe

VIDEO UPDATE Prahova: Turiştii răniţi după ce au căzut 200 de metri în Bucegi, preluaţi de ambulanţe

Cei doi turişti care au căzut, miercuri seară, aproape 200 de metri din zona Acele Morarului spre Valea Cerbului, au fost preluaţi de ambulanţe şi duşi la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti, după o intervenţie a salvamontiştilor care a durat aproximativ 14 ore.

Potrivit datelor comunicate joi de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, cele două victime care au suferit politraumatisme şi care au fost aduse de un elicopter pe stadionul din Buşteni au fost preluate de echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi SMURD.

 

 

ORA 09.41 Prahova: Operaţiunea de coborâre de pe munte a turiştilor căzuţi în Bucegi, încă în derulare; un elicopter- aşteptat să preia victimele

 

Operaţiunea de coborâre de pe munte a celor doi turişti care au căzut, miercuri seară, aproape 200 de metri din zona Acele Morarului spre Valea Cerbului este în continuare în derulare, la faţa locului fiind aşteptat un elicopter pentru a prelua victimele.

Potrivit datelor comunicate, joi, de salvatorii montani, victimele au suferit politraumatisme în urma căzăturii şi, pentru că ele aveau dureri foarte mari în timpul transportului cu tărgile, echipele de intervenţie au solicitat sprijinul unui elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie care este aşteptat să sosească la faţa locului.

Cele două victime - bărbaţi de aproximativ 40 de ani, făceau parte dintr-un grup de turişti care erau conduşi de un ghid.

Pentru recuperarea celor doi intervin aproape 20 de salvamontişti din echipele Prahova, Buşteni şi Sinaia. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Fosta soție a lui Reghe rupe tăcerea. „Laurențiu mă ruga să divorțez întrucât cealaltă este gravidă. Ca și acu…

3 „Pupila” lui Ciolacu, 9 ani de închisoare după ce a încercat să ucidă cu maşina un poliţist pe motocicletă

4 Sociolog / „Săptămână care vine USR se va face țăndări și va trage și PNL după”

5 Rudă: „Era un pic răcită. Nu se poate așa ceva, nu există” / Ea este Denisa, tânăra însărcinată și infectată cu …