VIDEO „Urât, parcă toată lumea asta ar fi sclavii voștri, v-ați pierdut mințile de la bani”

VIDEO „Urât, parcă toată lumea asta ar fi sclavii voștri, v-ați pierdut mințile de la bani”

Viața este un răsfăț continuu pentru Adelina Pestritu și soțul ei, Virgil Stiblea. A trecut de abia o lună de când a bifat două vacanțe - în Finlanda și Seychelles, iar acum cei doi sunt din nou într-o escapadă romantică. Aceștia se bucură de servicii de cinci stele la un resort de lux din Alpii italieni.

Adelina le-a arătat și fanilor ei cum este răsfățată în Italia, însă aceștia au luat foc când au văzut imaginile. În cel mai nou clip postat, vedeta și soțul ei stau afară în pat, în zăpadă, iar micul dejun le este servit de către angajații hotelului, direct în pat, la minus 10 grade. Vedeta este cazată într-un bungalow lângă pe pârtie.

“Este jenant...așa toată imaginea...parcă ați avea sclavi!”, a comentat o fană, deranjată de clipul postat de Adelina.

“Urât, parca toată lumea asta ar fi sclavii voștri, v-ați pierdut mințile de la bani”, a mai scris cineva.

“Doamne, când ai bani nu mai știi de capul tău ce să faci.. mai faceți și un bine dragilor, câta lume e necăjită”, a comentat o altă fană.

Adelina nu a stat prea mult și le-a dat replica: “De prost gust e să nu știi în 2023 că în lumea asta sunt hoteluri care chiar își respectă clienții și îi răsfață cum știu ei mai bine, că doar de asta se și numește “vacanță” și de asta plătești. Să faci ceva special, diferit de ceea ce faci în mod normal acasă. Și aceasta locație este fix pentru așa ceva. Toate activitățile sunt diferite și gândite de echipe întregi pentru a fi pe placul clienților și pentru a fi cât mai instagramabile”, scrie protv.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale