VIDEO Urmărire ca-n filme la Suceava! Polițiștii trag focuri de armă spre o mașină pe care o urmăresc

VIDEO Urmărire ca-n filme la Suceava! Polițiștii trag focuri de armă spre o mașină pe care o urmăresc

O mașină care nu a oprit la semnalele polițiștilor în județul Suceava a fost urmărită pe raza câtorva sate, iar în cele din urmă a fost oprită după ce asupra vehiculului agenții de poliție au deschis focul cu armele din dotare. Urmărirea spectaculoasă și focurile de armă au fost surprinse pe filmare.

Miercuri, 15 decembrie 2021, la ora 15:30, pe DN 2E, în interiorul localității Poieni Solca a fost depistat un autoturism care circula din direcția Paltinoasa către comuna Solca și nu avea montată în partea din față plăcuță cu număr de înmatriculare, informează StiriSuceava.net

Potrivit Poliției, a fost efectuat semnal regulamentar de oprire, însă conducătorul auto nu s-a conformat, mărind viteza de deplasare.

Echipajul din cadrul Direcției Rutiere-IGPR a solicitat întăriri și s-a procedat la urmărirea acestuia pe raza localităților Poieni Solca și Botoșana, folosind semnalele acustice și luminoase ale autospecialelor, însă conducătorul auto nu s-a conformat, continuându-și deplasarea în viteza prin localități, punând în pericol siguranța pietonilor și celorlalți participanți la trafic.

În zonele de siguranță, au fost executate focuri de avertisment în plan vertical, însă conducătorul auto nu a oprit. La ieșirea din localitatea Botoșana, conducătorul autoturismului de teren a pătruns pe un teren agricol, și în continuare a ignorat atât semnalele de oprire cât și focurile de avertisment.

Ulterior, a fost executat foc asupra pneurilor spate, care au fost depresurizate și autovehiculul s-a oprit într-un șanț de lângă DC 43C, la limita dintre localitățile Botoșana și orașul Cajvana, potrivit relatărilor Poliției.
Urmărirea din Suceava: Motivul pentru care șoferul nu a oprit la semnalul polițiștilor
Conducătorul auto și doi ocupanți au părăsit habitaclul și au fugit pe un deal dinspre orașul Cajvana. Au fost urmăriți și interceptați conducătorul auto și unul dintre pasageri, fără a se înregistra victime.

Autoturismul este înmatriculat în Marea Britanie și este proprietatea conducătorului auto, în vârstă de 22 de ani, din comuna Iaslovăț, județul Suceava.

Mașina nu are asigurare RCA și nici inspecție tehnică periodică valabilă. Conducătorul auto a declarat că acesta a fost motivul pentru care nu a oprit la semnalele polițiștilor.

Sunt continuate verificările, iar până în prezent, conducătorul auto a fost sancționat contravențional.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /