VIDEO Vâlcov(8 ani cu executare), atacuri demente la Realitatea TV, Digi 24 și fosta șefă a DNA! Declarațiile, în emisiune la Ciutacu-spălătorul de infractori

VIDEO Vâlcov(8 ani cu executare), atacuri demente la Realitatea TV, Digi 24 și fosta șefă a DNA! Declarațiile, în emisiune la Ciutacu-spălătorul de infractori

Vâlcov(8 ani cu executare), atacuri demente la Realitatea TV, Digi 24 și fosta șefă a DNA! Declarațiile, în emisiune la Ciutacu-spălătorul de infractori.

Despre Realitatea TV:

„Avem mafia insolvențelor, avem mafia din vămi. O să facem legea insolvențelor. Astăzi, dacă ești om de afaceri și nu intri în insolvență, ești mare fraier. Toate aceste firme au datorii de 62 de miliarde de lei. Realitatea TV are astăzi, la sfârșitul lunii trecute, 121,4 milioane de lei datorie. În fiecare lună mai adaugă încă un milion datorie. Din 2011 Realitatea nu a mai plătit nici măcar un leu la bugetul de stat. Nu se plătesc nici măcar contribuțiile pentru ei (pentru angajați - n.r.) pentru pensii sau pentru sănătate. Cam 9,2 miliarde de lei sunt datoriile cu reținere la sursă. Adică firma le reține. Cu șapte ani de zile nu mai există niciun caz, pentru că legea spune că dacă nu ieși din insolvență intri în faliment. În cazul Realitatea, sunt două firme care dețin Realitatea și fiecare la rândul ei mai are una, mai are trei în insolvență, iar cealaltă mai are nouă în insolvență, adică sunt 13 în insolvență deținute de un număr de acționari. Toți acești escroci vor dispărea.”, a spus Darius Vâlcov la România TV.

Atac la Digi 24:
   
Darius Vâlcov, consilier personal al premierului Viorica Dăncilă, a anunțat, vineri seara, la România TV, într-un interviu acordat lui Victor Ciutacu, că Guvernul are lupte mari cu mafia din energie. Vâlcov a dat exemplu grupul RCS&RDS, care a intrat pe piața de energie.

„În piața energiei lucrurile sunt mai delicate. Mafia e atât de mare încât trebuie să te porți cu mănuși. Guvernul a modificat calculul redevențele. Curtea de Conturi spunea că atenție că voi calculați la un tarif care nu mai functionează. S-a modificat si s-a legat de nivelul de la Bursa din Austria. În acest an am încasat în plus cu 30 milioane de euro în acest cu această modificare legislativă care stătea în pixul președintelui ANRM, deci printr-un ordin al ANRM. Nu a semnat nici când a avut hotărâre judecatorească definitivă în 2013. Foarte mulți sunt stat în stat. Te amenință, te șantajează, iți pune catușele și dacă nu are cu ce. Ai familie, ai copii, până la urmă îți dorești să fii sănătos și să trăiești. Eu azi înțeleg foarte bine ce se întâmplă vom ajunge probabil în vârful acestui ciclon probabil în septembrie, este clar că lucrurile nu mai pot merge asa. Eu sunt din categoria penalilor, dar totuși să vedem ce fac penalii, oare nu se luptă cu niște mafioți?

RCS-RDS. Anul trecut această companie, care nimeni nu știa cât valorează, s-a gândit hai să ieșim, deși aveau 153 de milioane de euro capital, atât aveau ei bunurile lor, să ieșim pe piață să ne evaluăm. La cât s-au evaluat? La patru miliarde de lei, adică de patru ori mai mult. Au ieșit pe piață în condițiile în care cei care trebuiau să cumpere știau- această companie are dosar penal, chiar atunci au ieșit. Administratorii ei, în dosar penal. Între 30 și 50% dintre rețele nu au avize, adică s-au legat prin localități, a sunat cineva de la DNA au mai sunat din altă parte și s-au rezolvat lucrurile în sensul că au trecut cu firul. A fost un scandal cu Pilonul II. De unde a plecat? Am chemat cei șapte administratori, că sunt șapte SRL-uri care administrează pensiile private ale românilor, în sensul în care am zis că nu mai dam banii la stat dăm un 300 și ceva de mililoane de euro, fiecare are angajați între 20-30 de angajați, unul singur are 70 de angajați. Miliardul și jumătate doar comisionare, ei administrează 10 miliarde de euro. Am întrebat voi cu cine vă consultați? Vă consultați între voi? Fondul de pensii au zis hai să cumpărărm acțiuni la RDS. Cu cât? 4 miliarde. Patru valorează? Cu atât cumpărăm și noi. Ce s-a întâmplat într-un an? Șase din cele șapte fonduri, minim cinci au acțiuni la RDS în condițiile în care într-un an de zile acțiunile au scăzut cu 25%, adică azi compania nu mai valorează patru miliarde, valorează trei. Într-un an trendul este să se ducă cu încă 25% în cap, în condițiile în care astăzi compania are 1,2 miliarde de euro datorii.

Nu putem decât să spunem oamenilor. ASF trebuie să intervină pentru că atunci când te listezi la bursă vii cu un prospect și spui cumpărați acțiuni la Digi că acțiunea e cu 10% mai mult, iar într-un an tu ești cu 25% mai puțin, nu te dezvolți, îți faci mai multe datorii, să știi că în acel moment se cheamă în SUA fraudă, iar această fraudă trebuie verificată. Luni pe bursă poate oricine să verifice de ce o companie care are tehnologia învechită pentru că suntem amândoi conștiență că în 3-4 ani nu se va mai trage cabluri în România și nicăieri în lume, azi avem alte tehnologii. Când vinzi românilor o iluzie și le iei banii de pensii...RCS și RDS au datorii de peste 1,2 miliarde de euro, iar active au de 100 și ceva de milioane de euro. E o fraudă de un miliard într-un an de zile. Sunt lucruri grave. Trebuie să vedem cine sunt și unde sunt acești mafioți șefi. În septembrie dăm lupta.”, a declarat Darius Vâlcov.

El a fost victima FMI, Dragnea, victima statului paralel!!!

„Întrebați-l pe Victor Ponta dacă FMI a cerut să fiu scos din echipa de negocieri. Atunci se lucra la Codul Fiscal, se lucra la contractul de la Loterie, care era de 20 de ani. Să îl întrebați pe Victor Ponta, care era premier, și pe Ioana Petrescu, cea care era ministru de Finanțe. A venit ordin pe unitate ca Dragnea să fie închis până la 1 septembrie, dacă e și Vâlcov, e și mai bine. S-a dat ordin să fie motivată decizia de condamnare.”, a declarat Darius Vâlcov.

Atac la Kovesi

Vâlcov a declarat, vineri seara, că fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi, i-a cerut personal să semneze recunoașterea, document pe care, chiar dacă nu și-l asumă, a fost făcut de procuror și avocat.

”Recunoașterea mea, că s-a spus la un moment dat că eu am dat o recunoaștere, este făcută de procuror cu avocat. Semnată (de Darius Vâlcov - n.r.), dar făcută de cei doi. (...) Am urcat la zeiță, la Nefertiti pentru a mi se spune că trebuie să semnez”, a spus Darius Vâlcov la România TV.

Întrebat dacă a fost la Laura Codruța Kovesi, Vâlcov a spus: ”Bineînțeles! În timpul în care am fost la... Procurorul mi-a spus foarte clar: ”Domnule, eu am o problemă. Soția mea, notar fiind, a luat 200.000 de euro de la o persoană pe care eu am avut-o inculpat”. Persoana nu mai e inclupată acum, dar mie mi s-a spus foarte clar: ”Cei 200.000 de euro care i-a luat soția mea ca notar nu avea cum să-i ia soția în același timp în care eu anchetam pe celălalt și dacă nu rezolv problema cu tine capra se mută””.

Consilierul premierului a mai spus că a semnat o recunoaștere pe care nu și-o asumă ”în primul rând pentru familie”.

”În momentul în care te bagă o zi la închisoare faci orice. Nu aș dori numănui să ajungă acolo. Da (mi-a cerut Laura Codruța Kovesi să semnez recunoașterea- n.r.)”, a mai spus Vâlcov.




Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa