VIDEO „Vedeți, bă, ce gardiancă am?”

VIDEO „Vedeți, bă, ce gardiancă am?”

Un român închis într-o pușcărie din Venezuela postează pe TikTok nenumărate imagini filmate cu telefonul în spatele gratiilor alături de alți conaționali, dar și de asasini argentinieni sau mafioți italieni.

Bărbatul, care se recomandă Marian, se laudă că joacă biliard pe bani împreună cu gardienii, și că ar putea fugi oricând din pușcărie deși este păzit cu arma.

Într-o serie de videoclipuri pe care le-a postat pe contul său de TikTok, Marian susține că este încarcerat împreună cu alți doi români ”și ei traficanți ca mine”, dar și cu ”mafioți italieni” sau cu asasini argentinieni care au comis câte patru crime fiecare.

Omul pare că se descurcă bine în spatele gratiilor, joacă biliard ”pe dolari adevărați” împreună cu gardienii, se laudă cu frumusețea femeilor care îl păzesc și cu care intră într-un dialog relaxat, și-a făcut prieteni printre pușcăriași periculoși, a tăiat porcul în închisoare, iar bucătarul i-a făcut cârnați și sângerete.

Unul dintre pușcăriașii despre pe care Marian îl prezintă drept asasin

Roman traficant isi face de cap intr-o inchisoare din Argentina

Marian îl prezintă pe unul dintre amicii săi, un tânăr poreclit Pirata din cauza unui defect la ochi, despre care spune că este acuzat de patru crime. Un alt bărbat, încarcerat cu românul Marian, este închis de opt ani și așteaptă de atunci să fie judecat tot pentru patru crime.

Tigre, unul dintre criminalii despre care românul spune că a ucis patru oameni

Roman traficant isi face de cap intr-o inchisoare din Argentina

Atmosfera în închisoarea venezueleană pare destul de relaxată. Pușcăriașii, infractori periculoși din câte se pare, sunt filmați în timp ce se plimbă cu un hoverboard, cu berea într-o găleată cu gheață, cu boxa din care se aude muzică sau în timp ce joacă biliard, cărți sau fotbal de masă.

Roman traficant isi face de cap intr-o inchisoare din Argentina

”Deci eu pot să fug de aici, dar nu vreau pentru că m-au respectat oamenii ăștia prea mult”, spune Marian într-una dintre filmările sale postate pe TikTok și chiar arată locul pe unde ar putea să evadeze.

@07sicario #prisontiktok #venezuela #romania ♬ sunet original - 07Sicario

Cu gardienii pare că este bun prieten și chiar își permite să le ceară acestora să stea într-o anumită poziție pentru a le firma arma și face glume deocheate cu femeile gardian.

Cât despre vizitele conjugale, românul susține că au loc ”atunci când vreau eu”, inclusiv fiul său minor având voie să-l viziteze.

@07sicario #latinamerica #romania ♬ sunet original - 07Sicario

”Mă pregătesc că acuma vine și fi-miu pe la mine, cu nevastă-mea. Aici la mine vine familia când vreau eu. Nevastă-mea vine seara și pleacă a doua zi. Iar cu băiatul, cum e minor, fac ăștia o excepție mare. Dacă vine vreun control când e băiatul aici în pârnaie, îl arestează și pe director și pe toți”

@07sicario #venezuela #mexico #romania?? #prisonbrake ♬ sunet original - 07Sicario



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...