VIDEO Vela, la învestirea noului prefect al Capitalei: Traian Berbeceanu va gestiona tot ce ţine de administrarea problemelor Bucureştiului

VIDEO Vela, la învestirea noului prefect al Capitalei: Traian Berbeceanu va gestiona tot ce ţine de administrarea problemelor Bucureştiului

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat, vineri, că pentru Traian Berbeceanu va urma o perioadă dificilă în funcţia de prefect al Capitalei, el urmând să gestioneze organizarea alegerilor parlamentare în Bucureşti, precum şi tot ce ţine de problemele de protecţie sanitară.


Vela a participat la ceremonia de depunere a jurământului de către noul prefect al Capitalei.

"Este un moment important pentru Capitala României, pentru Instituţia Prefectului Municipiului Bucureşti. Începând de astăzi, noul prefect, Traian Berbeceanu, va gestiona tot ceea ce ţine de administrarea problemelor din municipiul Bucureşti care intră în atribuţiile Instituţiei Prefectului. Este o perioadă dificilă, complicată, în care domnia sa (...) va trebui să se ocupe de organizarea alegerilor în Bucureşti şi de gestionarea tuturor problemelor care ţin de protecţia sanitară, de protejarea populaţiei împotriva infecţiilor cu noul coronavirus", a spus Vela, la ceremonia de învestire.

El şi-a exprimat încrederea că noul prefect îşi va face datoria "la cel mai înalt nivel".

"Este un profesionist, un om dedicat, dar în mod esenţial un patriot care îşi iubeşte ţara. Un om care este dispus la orice sacrificiu pentru compatrioţii săi. Aşadar sunt sigur că, începând de astăzi, Instituţia Prefectului Municipiului Bucureşti va avea un conducător care se va ridica la înălţimea tuturor provocărilor", a mai spus Marcel Vela.

Ministrul şi-a exprimat sprijinul pentru noul prefect al tuturor angajaţilor MAI, Direcţiei Prefecturii, Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă şi al celorlalte instituţii cu atribuţii în domeniu.

"Dincolo de a gestiona Capitala României, volumul de muncă, implicarea şi tot ceea ce ţine de actele administrative pentru noul prefect al Municipiului Bucureşti, toate acestea sunt la un nivel foarte ridicat ca volum, ca timp şi ca implicare. Având toată încrederea în domnia sa, îi urăm mult succes, îl asigurăm de tot sprijinul nostru", a afirmat Vela.

Traian Berbeceanu a fost numit în funcţia de prefect al municipiului Bucureşti printr-o hotărâre de Guvern publicată joi seară în Monitorul Oficial.

Berbeceanu îl înlocuieşte în funcţie pe Gheorghe Cojanu. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”