VIDEO Viața secretă a bugetarului PSD Adrian Câciu

VIDEO Viața secretă a bugetarului PSD Adrian Câciu

Viața secretă a bugetarului Adrian Câciu: fotografiile de pe Facebook arată că acesta cânta, dezlănțuit, la un club de karaoke din București. Fotografiile sunt din anii 2015, 2016 și 2017, când Câciu era consilier superior la ministerul Agriculturii, dezvăluie Mircea Marian pe defapt.ro .

Foto: Yellow Club

În CV-ul lui Câciu, publicat de Guvern, nu apare rubrica privind hobby-urile. Într-o declarație de interese din 2019, depusă când lucra la ministerul Agriculturii, Adrian Câciu preciza că este membru în Asociația Marea Lojă Națională din România , dar și în Asociația de Administrare a Ritului Scoțian.

Viața secretă a bugetarului Adrian Câciu

În fotografiile postate de Yellow Club, actualul ministru de finanțe apare cântând la chitară sau voce. Clubul postează și o filmare de cinci minute cu Adrian Câciu la chitară, cântând o piesă de muzică folk, despre Vama Veche. „La mare în Vama Veche/ E un barbat fara pereche/ Se uită lung la fete”, cântă Câciu, străduindu-se să atingă notele mai înalte ale cântecului.

Puteți urmări aici reprezentația audio a consilierului superior Câciu, intitulată „AMINTIRI DIN COPILARIE de ADRIAN CACIU/ „CERCUL” Singer / Songwriter Open Stage Yellow Club 20.05.2015 — cu Adrian Câciu la Yellow Club ”.

Tandru Foto: Yellow Club

Potrivit site-ului zilenopti.ro, Yellow Club este situat în apropierea parcului Titan și „organizează concerte LIVE, karaoke, petreceri, şi evenimente private”.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu