VIDEO Viceprimarul Capitalei a fost citat la Parchet. Ce declarații-ȘOC a făcut în emisiunea lui Rareș Bogdan după ce a recunoscut că i-a mințit pe procurori în Dosarul 10 august

VIDEO Viceprimarul Capitalei a fost citat la Parchet. Ce declarații-ȘOC a făcut în emisiunea lui Rareș Bogdan după ce a recunoscut că i-a mințit pe procurori în Dosarul 10 august

Viceprimarul Capitalei a fost citat la Parchet. Ce declarații-ȘOC a făcut în emisiunea lui Rareș Bogdan după ce a recunoscut că i-a mințit pe procurori în Dosarul 10 august. Viceprimarul capitalei Aurelian Bădulescu spune că a fost chemat la Parchet, luni, după ce a declarat că a mințit la audieri în cazul protestului din 10 august, reprimat violent de Jandarmerie. 

Aurelian Bădulescu a declarat, joi, la Realitatea TV, că a fost chemat la Parchetul General, după ce a spus că i-a mințit pe procurorii care anchetează violențele de la protestul din 10 august 2018.

"Am fost chemat luni la Parchet. (...) Eu nu pot să fac comentarii, ar fi subiectivitate. Rămâne ca ancheta să stabilească cine este, dacă este, dacă se face vinovată Jandarmeria sau nu”, a declarat viceprimarul Aurelian Bădulescu.

Miercuri seară, în emisiunea Jocuri de Putere realizată de Rareș Bogdan la Realitatea TV, Aurelian Bădulescu a făcut mai multe dezvăluiri:

Între altele, Bădulescu a declarat că a cerut jandarmilor să-i blocheze pe cei care au venit special, sau au fost aduși, să provoace dezordine. Mai mult, el a confirmat că „necunoscuți” au adus în zona protestului un camion cu pietre.

„Procurorul militar Corbu, care se afla atunci în Piaţa Victoriei, era pregătit cu documente menite să prezinte evenimentele într-un alt fel decât în realitate. Eu le-am spus că am văzut persoane violente, din galerii de fotbal, care trebuiau oprite să nu intre în Piaţă. I-am spus apoi că am văzut persoane violente cu sticle incendiare, care fabricau cocktailuri Molotov la doi paşi de locul mitingului. Nu a luat în calcul nimic. Poate avea deja confirmarea. Sau are de gând să folosească aceste probe la momentul potrivit. În 9 august, înainte de miting, sau pe 8 august, două camioane au descărcat pietre. Nu ştiu cine le-a adus. Statul paralel abia cum încep să lucreze. Ca să pună procurorul X la vârf ca să-i facă dosar lui Y”, a declarat Bădulescu, în emisiunea Jocuri de Putere.



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”