VIDEO-Victor Ponta, despre acuzația adusă de Traian Băsescu privind ofițerul acoperit: ”Sunt numai minciuni”

VIDEO-Victor Ponta, despre acuzația adusă de Traian Băsescu privind ofițerul acoperit: ”Sunt numai minciuni”

Premierul Victor Ponta a negat acuzațiile aduse, luni seară, de președintele Traian Băsescu, potrivit căruia primul ministru a fost ofițer acoperit al SIE în perioada 1997-2001.

”Am înțeles că aseară dl președinte Băsescu și-a continuat atacurile la adresa candidaților. După 10 ani în care am văzut minciuni și mizwerii, azi mai sunt 33 de zile din această tragedie pentru România. Orice va spune și va face Băsescu în aceste 33 zile nu e decât un exemplu de ce nu va trebui să fac eu. Trebuie să aratăm că noi putem fi altfel și România poate fi altfel”, a declarat Ponta.

”Azi o să mă rog și pentru dl Băsescu. România nu trebuie să mai depindă de tulburările unei persoane. Spre deosebire de dl Băsescu, eu cred că există în Rom insitutții ale statului care vor trage la răspundere persoanele care încalcă legea”, a declarat premierul, care se află la Iași, la moaștele Sfintei Parascheva.

”Întotdeauna am respectat legile țării și mi-am respectat țara”, a ținut să precizeze șeful Executivului.

”Domnul Băsescu se exprimă într-un mod total inacceptabil pentru un președinte în funcție. Atunci când voi fi președinte veți vedea că ceea ce vedem în ultimele zile de la Traian Băsescu poate fi schimbat”, a mai spus el.

Întrebat dacă este adevărat că a fost ofuițer acoperit, Victor Ponta a răspuns: ”Sunt numai minciuni”.

Președintele Traian Băsescu a afirmat, luni seară, că premierul Victor Ponta a fost ofițer acoperit al Serviciului de Informații Externe în perioada 1997-2001.

”Victor Ponta trebuie să recunoască că a fost ofițer-acoperit al SIE în perioada 1997-2001”, a declarat șeful statului. 


Citește și:

populare
astăzi

1 Încă o dovadă a „corectitudinii” occidentale... Ți se face scârbă când citești așa ceva...

2 Sisteme de apărare aeriană din Crimeea ar fi fost lovite cu rachete ATACMS

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 Anumiți „grei” din intelligence beneficiază de o protecție specială, care îi face imuni?

5 Așa o fi, cum zice omul ăsta?