VIDEO Viorica Dăncilă anunță excluderea lui Paul Stănescu din PSD! Încurcă-i drace!

VIDEO Viorica Dăncilă anunță excluderea lui Paul Stănescu din PSD! Încurcă-i drace!

Viorica Dăncilă anunță excluderea lui Paul Stănescu din PSD! Încurcă-i drace! 

Viorica Dăncilă a anunțat, luni seara, la România TV, că Paul Stănescu va fi exclus din PSD, dacă va vota la învestirea guvernului condus de Ludovic Orban. Dăncilă l-a criticat în termeni vehemenți pe fostul său ministru, pe care l-a acuzat că prin declarațiile sale referitoare la învestirea guvernului PNL au creat confuzie în PSD.

De la minutul 01.40:

„Paul Stănescu a greșit în prima parte a declarației. Eu nu cred că Paul Stănescu este de acord cu desființarea PNDL. Ce le va spune primarilor, când se va duce în teritoriu, după ce va fi desființat PNDL? Dacă va participa la acest vor, va fi exclus din partid. Categoric va fi dat afară din partid. El a spus că va respecta decizia partidului. Ceea ce a greşit Paul Stănescu este că a venit cu o declaraţie care efectiv nu reprezintă poziţia PSD şi a creat confuzie. Este o voce singulară, pentru că niciun social-democrat nu poate gira un program de guvernare care aduce austeritate. Cei care vor merge în Parlament şi vor ieşi din deciziile luate de Comitetul Executiv Naţional, de a nu merge merge la vot, vor fi excluşi automat din partid. Dacă îşi asumă - indiferent cum îi cheamă, indiferent cine sunt - dacă îşi asumă acest lucru... Nu se poate ca întreg partidul să sufere din cauza unor trădări. Am văzut ce s-a întâmplat la moţiune, am văzut că au fost oameni care au trădat. Nu vrem să mai trecem prin aceleaşi experienţe.”, a declarat Viorica Dăncilă, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Reacția vine în contextul în care senatorul PSD Paul Stănescu a declarat, luni, că Guvernul Orban trebuie învestit, pentru că România are nevoie de stabilitate.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...