VIDEO Voi ați văzut chestiile ăstea cu „Piedonii”

VIDEO Voi ați văzut chestiile ăstea cu „Piedonii”

În prima filmare, Piedone și echipa sa de campanie se plimbă pe o stradă din zona parcului Herăstrău fără să interacționeze cu alegătorii. La un moment dat, Piedone strigă: “Cetățeni!“, iar echipa sa răspunde disciplinat, în cor: “Respect! Respect! Respect“. Sceneta se repetă de mai multe ori în doar 22 de secunde. Intonația echipei sale amintește de ceremonialul militar la care comandantul spune “Bună Ziua!“, iar militarii răspund: “Să trăiți!“, scrie defapt.ro .

Într-o altă filmare apare Vlad Piedone Popescu, fiul actualului primar și care ar urma să moștenească Sectorul 5. Cu o figură complet absentă, acesta recită monoton în fața unei camere TV: “Cunosc foarte bine Sectorul 5. Am stat de vorbă cu foarte mulți dintre dvs…în calitatea mea de președinte al președinte al PUSL Sector 5. Iar mentorul și tatăl meu Cristian Popescu Piedone m-a învățat ce înseamnă administrația publică: să pun mereu pe primul loc interesul cetățeanului“.

„Eu candidez la functia de primar al Capitalei! Deputatul Vlad Popescu Piedone candideaza la functia de primar al Sectorului 5!”, anunța, acum o lună, Cristian Popescu Piedone.

Averea familiei de bugetari Piedone Popescu este uriașă: tatăl, primar de sector, și fiul, deputat PSD, dețin împreună mai multe apartamente și case, terenuri în București și Bragadiru, mașini de colecție și peste un milion de lei în conturi.

Soția deputatului Piedone Popescu este economistă la „Kebap Shop”, de unde a câștigat puțin peste 20.000 de lei în anul fiscal 2022. Soția primarului Piedone Popescu este „asociat unic” la Lolo Trading, firmă radiată, de unde în anul fiscal 2022 nu a câștigat nici un leu.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?