VIDEO Voi vedeți cum a fost primit Dragnea la Reșița? Jandarmeria Română, garda de corp oficială a Infractorului!

VIDEO Voi vedeți cum a fost primit Dragnea la Reșița? Jandarmeria Română, garda de corp oficială a Infractorului!

Așa a fost primit Dragnea la Reșița! Jandarmeria Română, garda de corp oficială a Infractorului!

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a sosit, sâmbătă, la Reşiţa, pentru a participa la Conferinţa judeţeană de alegeri a PSD Caraş-Severin, el fiind întâmpinat cu huiduieli de un grup de câţiva zeci de protestatari, în timp ce social-democraţii cărăşeni l-au aplaudat, transmite Agerpres.

 De asemenea, membrii social-democraţi ai organizaţiei din Caraş-Severin au scandat minute în şir „PSD, PSD”, încercând să acopere huiduielile venite dinspre grupul de protestatari.

„PSD Caraş-Severin este, de acum, o organizaţie curată”, a declarat Liviu Dragnea, la intrarea în sala în care are loc conferinţa, referindu-se la plecarea de la conducerea organizaţiei a fostului lider judeţean social-democrat, Ion Mocioalcă. Acesta a plecat la formaţiunea Pro România, la începutul lunii decembrie.

Potrivit Realitatea TV, Liviu Dragnea a fost așteptat cu huiduieli, cătușe și o tavă cu rahat turcesc la Reșița, acolo unde participă la alegerile PSD Caraș-Severin. Spiritele s-au încins rapid între protestatari și social-democrații care l-au întâmpinat pe șeful partidului.

„Timpul trece, prietene! Eşti aşteptat cu o tavă de cătuşe şi o tavă de rahat. Ia de aici! Amândouă să le iei şi să le duci la partid şi în Guvern. Să le pui pe masă”, au strigat protestatarii.

Potrivit publicației banatulazi.ro, Constantin Troncotă, 32 de ani, originar din județul Timiș, stabilit de circa trei ani în Germania la Ladenburg și care acum vrea să candideze la alegerile europarlamentare 2019 a venit, la Reșita, cu o tavă cu cătușe, dar și cu o tavă cu rahat. Așa a vrut să-l întâmpine pe Liviu Dragnea. Este o nouă formă de protest implementată la București de membrii #Rezist și preluată și în provincie. De altfel, Constantin Troncotă, membru #Rezist, este susținător al protestatarului Cristian Mihai Dide.

”Ăștia așa vor să conducă România”, a comentat Liviu Dragnea după incident. ”Astăzi sper ca lucrurile să intre în normal să faceți politica oamenilor, nu politică pentru găști”.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 E oficial! Gata, i-au izolat! 20.000 de soldați ruși sunt înconjurați la Herson! Ar putea fi cel mai mare măcel de după cel de-al Doilea Război Mondia…

2 Soldați ruși „eliberați de viață” după ce rezistența ucraineană le-a livrat plăcinte cu otravă de șobolani

3 Ucrainenii l-au aruncat în aer pe Krikulenko, fost deputat de Donețk, cu clubul său de noapte cu tot

4 ULTIMA ORĂ „Tot comandamentul armatei ruse s-a retras din Herson, s-a mutat pe malul stâng al râului Nipru”

5 Dragnea, gest de interlop. În noaptea nunții fiului său, „încins” de o melodie a lui Salam, a scos ceasul de la mână și i l-a dat manelistului...