VIDEO Ziua 27. 5.000 de persoane au creat steagul Uniunii Europene în fața sediului Guvernului

Circa 5.000 de persoane au protestat duminica seara in Piata Victoriei din Bucuresti, pentrua 27-a zi consecutiv. Manifestantii au creat la ora 21:00 un steag de mari dimensiuni al Uniunii Europene, cu foi albastre si galbene, luminate cu lanternele telefoanelor mobile. S-a scandat "Europa!" si s-a cantat imnul. Spre deosebire de zilele trecute, pe trotuarul de la Antipa mai multe persoane au arborat bannere cu mesaje diferite de cele vazute in piata pana acum, bannere cu mesaje traditionale, nationaliste. In aceasta zona spiritele au fost incinse, facand nota discordanta de restul manifestatiei.

LIVE VIDEO(Sursa: Privesc.eu)

21:45 Protestul se apropie de final. In Piata se mai afla la aceasta ora circa 600-700 de persoane.

21:34 Protestatarii au inceput sa paraseasca Piata Victoriei dupa momentul steagului UE. La aceasta ora, in piata mai sunt circa 1.000 de persoane.

21:00 Sunt circa 5000 de persoane in Piata, la momentul steagului. Se striga "hotii" si "noaptea ca hotii". Se strigă: "Europa!" si se canta imnul.

20:50 Numarul manifestantilor a ajuns la circa 3.000.

20:40 In Piata Victoriei sunt circa 2.000 de oameni.

20:35 A fost oprita circulatia si dinspre Lascar Catargiu spre Bulevardul Ion Mihalache.

20:30 Sunt circa 1500 de oameni in piata. Traficul a fost oprit dinspre Kisellef si Aviatorilor spre Calea Victoriei.

20:15 Pe trotuarul de la Antipa mai multe persoane au arborat bannere cu mesaje diferite de cele vazute in piata pana acum, bannere si mesaje traditionale, nationaliste. Alt bannere vorbeste de "presa, ucigasul adevarului", "Justitia, mama nedreptatilor". Alte bannere vizeaza ANAF sau BNR. Pe un alt bannere scrie "De ce nu se anuleaza aderarea la UE?"

20:10 Peste 1000 de persoane in fata Guvernului. In multime pot fi vazute multe steaguri ale UE, pe langa steagurile tricolore, precum si cateva steaguri ale SUA.

20:00 La aceasta ora, in Piata Victoriei sunt circa 800 de oameni. Se scandeaza Demisia, in cor.

19:47 Circa 500 de persoane in Piata Victoriei la ora 19:4. Se scandează "Romania cere fara gratiere". Pe turnul BRD e proiectat mesajul "Romania e UE"

19:30 Circa 300 de persoane protesteaza in Piata la aceasta ora, iar amenii continua sa vina in piata. Se scandeaza impotriva lui Dragnea si Tariceanu Se striga "Rezistam". Multe din masinile care trec prin piata claxoneaza in semn de sustinere.

19:15 In Piata se afla la aceasta ora circa 150 de oameni. Se striga "Jos Tariceanu, Dragnea si Grindeanu", "Justitie, nu coruptie". Pe turnul BRD au aparut din nou proiectiile.

Circa 100 de persoane protestau in Piata Vitoriei la ora 18:45. Se scadeaza "PSD, ciuma rosie", "DNA sa vina sa va ia", "Uniti salvam toata Romania", "Hotii", "Demisia". In centrul pietei sunt marcate pe asfalt locurile unde ar urma sa fie luminate stelutele de pe steagul UE

Galerie foto și documente
Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / În PSD se vorbește despre iminenta punere sub acuzare a lui Dragnea, Carmen Dan și Dăncilă în Dosar…

2 Hai, că se poate! Cîțu anunță înghețarea salariilor demnitarilor, concedieri din aparatul bugetar, interzicere…

3 ULTIMĂ ORĂ / Ministrul de interne îl va destitui pe Raed Arafat săptămâna viitoare

4 Prostul politicii românești a rămas fără partid. Toți membrii celei mai mari organizații au demisionat scuipân…

5 Guvernul PNL, un prim pas spre decență: Pensia nu va mai putea fi cumulată cu salariul la stat

recomandări

Te ia DNA: Cristian Poteras

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

În California, câinii fac surfing