VIDEO Zmeura de Aur: Bruce Willis are o categorie proprie la ediţia din 2022

VIDEO Zmeura de Aur: Bruce Willis are o categorie proprie la ediţia din 2022

Opt filme cu Bruce Willis vor concura în 2022 la Razzie Awards (Zmeura de Aur), trofeele anti-Oscar care parodiază celebrele distincţii hollywoodiene prin recompensarea celor mai proaste filme şi a celor mai slabe interpretări actoriceşti din ultimul an, informează AFP.

Organizatorii galei în cadrul căreia sunt atribuite aceste premii satirice s-au simţit astfel obligaţi să creeze pentru actorul american o categorie care îi este dedicată, intitulată "Cele mai proaste interpretări ale lui Bruce Willis într-un film din 2021".

În cele opt lungmetraje, produse în general cu bugete mici şi difuzate doar pe platforme de streaming, Bruce Willis, protagonistul francizei "Die Hard", interpretează roluri de şerif blazat, fost poliţist, general în retragere şi fost agent CIA.

Niciunul dintre aceste filme, în care Bruce Willis apare adeseori doar în câteva scene, dar la promovarea cărora starul hollywoodian a participat intens, nu a primit mai mult de 20% de recenzii pozitive pe site-ul Rotten Tomatoes, un agregator care cumulează scorurile atribuite de diverse site-uri cinematografice filmelor lansate în America de Nord. O performanţă foarte rară a fost stabilită de trei dintre aceste filme ("American Siege", "Apex" şi "Out of Death"), care afişează un scor de 0% primit din partea criticilor de film.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…