VIDEO/FOTO Incendiu de proporții în Parcul Tetarom, în Cluj-Napoca, fumul a fost vizibil în tot orașul. Oamenii, sfătuiți să stea în case

VIDEO/FOTO Incendiu de proporții în Parcul Tetarom, în Cluj-Napoca, fumul a fost vizibil în tot orașul. Oamenii, sfătuiți să stea în case

Un incendiu a izbucnit, marți dimineață, la o hală din Parcul Tetarom 1, de pe Tăietura Turcului, în municipiul Cluj-Napoca. 

UPDATE 8.25. ISU Cluj a anunțat că incendiul a fost lichidat în mare parte și că pompierii intervin la câteva focare mocnite active, scrie presa locală.


Hala are o suprafață de circa 600 de metri pătrați, iar în incintă desfășoară activități comerciale mai multe firme. 

Incendiul a izbucnit la o hală unde funcționează firma Broda, care comercializează produse textile și accesorii auto din piele, potrivit stiridecluj.ro.

Fumul este vizibil în tot orașul.  

Un incendiu a izbucnit, marți dimineață, la o hală din Parcul Tetarom 1. FOTO: Monitorul de Cluj
 
 

Clujenii au primit la ora 7.09 un mesaj Ro-Alert, îm care sunt anunțați în legătură cu acest incendiu și sunt sfătuiți să rămână în case: "Incendiu hală în mun. Cluj-Napoca în parcul tetarom 1 (Taietura Turcului) cu degajări mari de fum. Pentru asigurarea protecției rămâneți pe cât posibil în incinte, închideți geamurile și nu vă expuneți la fum. Respectați recomandările pompierilor ISU Cluj".  

La fața locului intervin patru autospeciale, două autoscări și un echipaj SMURD. Nu sunt anunțate victime până în acest moment.  

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 CULISE „Veți muri toți, Și mă omorâți și pe mine” / Propoziția cu care președintele l-a eliminat pe Cîțu din sch…

2 Ultimele informații certe

3 ULTIMA ORĂ Cîțu a cedat! Generalul Nicolae Ciucă, propunerea PNL pentru funcția de premier!

4 Ăsta e șef pe la „Doi ș’un sfert”

5 Da, e fata lui Țiriac! / Voi realizați că miliardarul s-a dus cu Laurette la Mamaia?