VIDEOCHAT LIVE la Poliția de Frontieră Iași! Examinare STREPTEASE!

VIDEOCHAT LIVE la Poliția de Frontieră Iași! Examinare STREPTEASE!

Mai multe tinere care au participat la un concurs organizat de Poliţia de Frontieră din Iaşi s-au plâns că, în timpul examinării medicale, ar fi fost nevoite să se dezbrace aproape complet în faţa unei comisii formată din trei bărbaţi.  „Parcă era un videochat live. Comisia era formată din trei bărbaţi, care examinau femei cu vârste cuprinse între 19 şi 35 de ani, dezbrăcate, numai în chiloţi, fără sutien.”

Concursul desfăşurat recent pentru încadrarea sau promovarea în funcţie a unor poliţişti de frontieră au scos la iveală o situaţia catalogată de mai multe candidate ca fiind stânjenitoare.

Cotidianul „Ziarul de Iaşi” a prezentat declaraţiile mai multe candidate care intenţionau să intre în sistemul poliţienesc şi care au detaliat în ce constă examinarea medicală la care sunt supuse viitoarele poliţiste. Potrivit declaraţiilor menţionate, fetele ar avea parte de acelaşi tratament ca şi bărbaţii.

Astfel, cel puţin la Iaşi, acestea au fost nevoite să se dezbrace aproape complet, rămânând cu sânii goi, în faţa unei comisii formate din trei bărbaţi. Sursa citată a precizat că, dintre cei bărbaţi, doar unul ar fi fost medic.

„Parcă era un videochat live. Comisia era formată din trei bărbaţi, care examinau femei cu vârste cuprinse între 19 şi 35 de ani, dezbrăcate, numai în chiloţi, fără sutien. Era un medic ofiţer şi doi subofiţeri, secretari, şi nu asistenţi medicali“, a declarat tânăra, pentru Ziarul de Iaşi.

O altă candidată a povestit aceleiaşi surse cum a fost la un pas să fie eliminată din concurs după ce aceeaşi comisie medicală i-ar fi greşit înălţimea. Deşi are o înălţine de 165,5 centimetri, fata spune că respectiva comisie i-a stabilit o înălţime de 163,5 centimetri.

În replică, reprezentanţii Poliţiei de Frontieră au precizat că vizita medicală este efectuată de Centrul Medical Judeţean al Ministerului de Interne, însă reprezentanţii acestei instituţii au refuzat să comenteze situaţia invocată de tinerele candidate.



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro