VIDEOCHAT LIVE la Poliția de Frontieră Iași! Examinare STREPTEASE!

VIDEOCHAT LIVE la Poliția de Frontieră Iași! Examinare STREPTEASE!

Mai multe tinere care au participat la un concurs organizat de Poliţia de Frontieră din Iaşi s-au plâns că, în timpul examinării medicale, ar fi fost nevoite să se dezbrace aproape complet în faţa unei comisii formată din trei bărbaţi.  „Parcă era un videochat live. Comisia era formată din trei bărbaţi, care examinau femei cu vârste cuprinse între 19 şi 35 de ani, dezbrăcate, numai în chiloţi, fără sutien.”

Concursul desfăşurat recent pentru încadrarea sau promovarea în funcţie a unor poliţişti de frontieră au scos la iveală o situaţia catalogată de mai multe candidate ca fiind stânjenitoare.

Cotidianul „Ziarul de Iaşi” a prezentat declaraţiile mai multe candidate care intenţionau să intre în sistemul poliţienesc şi care au detaliat în ce constă examinarea medicală la care sunt supuse viitoarele poliţiste. Potrivit declaraţiilor menţionate, fetele ar avea parte de acelaşi tratament ca şi bărbaţii.

Astfel, cel puţin la Iaşi, acestea au fost nevoite să se dezbrace aproape complet, rămânând cu sânii goi, în faţa unei comisii formate din trei bărbaţi. Sursa citată a precizat că, dintre cei bărbaţi, doar unul ar fi fost medic.

„Parcă era un videochat live. Comisia era formată din trei bărbaţi, care examinau femei cu vârste cuprinse între 19 şi 35 de ani, dezbrăcate, numai în chiloţi, fără sutien. Era un medic ofiţer şi doi subofiţeri, secretari, şi nu asistenţi medicali“, a declarat tânăra, pentru Ziarul de Iaşi.

O altă candidată a povestit aceleiaşi surse cum a fost la un pas să fie eliminată din concurs după ce aceeaşi comisie medicală i-ar fi greşit înălţimea. Deşi are o înălţine de 165,5 centimetri, fata spune că respectiva comisie i-a stabilit o înălţime de 163,5 centimetri.

În replică, reprezentanţii Poliţiei de Frontieră au precizat că vizita medicală este efectuată de Centrul Medical Judeţean al Ministerului de Interne, însă reprezentanţii acestei instituţii au refuzat să comenteze situaţia invocată de tinerele candidate.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Ucrainenii au aruncat în aer trenul blindat adus de ruși la Melitopol

2 Priviți, americanii au prezentat în România cel mai nou tanc, Abrams M1A2 SEPv3

3 VIDEO Primele lovituri împotriva tancurilor rusești cu rachetele britanice Brimstone

4 Amănunte de culise / Oprescu stătea într-o zonă exclusivistă din Atena. Se pregătea să plece spre o insulă din Marea Egee

5 Ucrainenii, lovitură cruntă pentru Rusia! / Au distrus postul de comandă al brigăzii Flotei Mării Negre / Mai mulți ofițeri de rang înalt au fost uciși sa…