Videoclipul hitului 'Despacito', cel mai vizionat din istoria YouTube

Videoclipul hitului 'Despacito', cel mai vizionat din istoria YouTube

Videoclipul cântecului "Despacito" a devenit vineri cel mai vizionat din istoria platformei YouTube, nou semn al popularității planetare a acestui hit reggaeton venit din Porto Rico, relatează AFP.

Cu 2,995 miliarde de vizualizări, "Despacito" a depășit videoclipul "See You Again" al rapperului Wiz Khalifa, de pe coloana sonoră a filmului "Fast and Furious 7", care avea vineri, la ora 18.30 GMT, doar 2,994 miliarde de vizualizări.

Multă vreme în fruntea clasamentului, "Gangnam Style" al cântărețului sud-coreean Psy a fost acum lăsat destul de mult în urmă, cu 2,919 miliarde de vizualizări.

La jumătatea lui iulie, "Despacito", interpretat de cântărețul portorican Luis Fonsi, a devenit cântecul cel mai ascultat în streaming din toate timpurile.

"Vă mulțumim pentru susținerea voastră încă din prima zi", a scris pe contul său de Instagram rapperul Daddy Yankee, care cântă și el în acest hit.

"Despacito", o melodie latino plină de subînțelesuri sexuale, a devenit viral la puțină vreme după lansarea sa, în luna ianuarie.

Titlul și-a mărit audiența în aprilie, când cântărețul canadian Justin Bieber a colaborat la un remix, care este în fruntea vânzărilor de discuri de 12 săptămâni în SUA. "Despacito" este primul cântec spaniol care ajunge la această performanță de la "Macarena" în 1996.

Videoclipul a fost turnat în cartierul popular La Perla, de pe insula Porto Rico, devenit o destinație turistică favorită după succesul "Despacito".

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...