Videoclipul hitului 'Despacito', cel mai vizionat din istoria YouTube

Videoclipul hitului 'Despacito', cel mai vizionat din istoria YouTube

Videoclipul cântecului "Despacito" a devenit vineri cel mai vizionat din istoria platformei YouTube, nou semn al popularității planetare a acestui hit reggaeton venit din Porto Rico, relatează AFP.

Cu 2,995 miliarde de vizualizări, "Despacito" a depășit videoclipul "See You Again" al rapperului Wiz Khalifa, de pe coloana sonoră a filmului "Fast and Furious 7", care avea vineri, la ora 18.30 GMT, doar 2,994 miliarde de vizualizări.

Multă vreme în fruntea clasamentului, "Gangnam Style" al cântărețului sud-coreean Psy a fost acum lăsat destul de mult în urmă, cu 2,919 miliarde de vizualizări.

La jumătatea lui iulie, "Despacito", interpretat de cântărețul portorican Luis Fonsi, a devenit cântecul cel mai ascultat în streaming din toate timpurile.

"Vă mulțumim pentru susținerea voastră încă din prima zi", a scris pe contul său de Instagram rapperul Daddy Yankee, care cântă și el în acest hit.

"Despacito", o melodie latino plină de subînțelesuri sexuale, a devenit viral la puțină vreme după lansarea sa, în luna ianuarie.

Titlul și-a mărit audiența în aprilie, când cântărețul canadian Justin Bieber a colaborat la un remix, care este în fruntea vânzărilor de discuri de 12 săptămâni în SUA. "Despacito" este primul cântec spaniol care ajunge la această performanță de la "Macarena" în 1996.

Videoclipul a fost turnat în cartierul popular La Perla, de pe insula Porto Rico, devenit o destinație turistică favorită după succesul "Despacito".

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 „Singurul lucru pe care îl pot recomanda familiei Sterp este o invitație spre lectura cărții Niște țărani, scrisă de regretatul Dinu Săraru”

2 Se anunță furtuni severe în România. Județele care intră sub cod portocaliu

3 „Sunt pe moarte, am cancer. Vreau să-mi curăț conștiința și să spun tot adevărul despre Emanuela Orlandi"

4 Ce se întâmplă? / Bombardiere strategice americane B-52H au înconjurat enclava rusă Kaliningrad de la Marea Baltică

5 Horoscop marți, 28 mai. Săgetătorii vor trăi o dezamăgire, în timp ce Scorpionii vor avea parte de o situație neașteptată