Videoclipul hitului 'Despacito', cel mai vizionat din istoria YouTube

Videoclipul hitului 'Despacito', cel mai vizionat din istoria YouTube

Videoclipul cântecului "Despacito" a devenit vineri cel mai vizionat din istoria platformei YouTube, nou semn al popularității planetare a acestui hit reggaeton venit din Porto Rico, relatează AFP.

Cu 2,995 miliarde de vizualizări, "Despacito" a depășit videoclipul "See You Again" al rapperului Wiz Khalifa, de pe coloana sonoră a filmului "Fast and Furious 7", care avea vineri, la ora 18.30 GMT, doar 2,994 miliarde de vizualizări.

Multă vreme în fruntea clasamentului, "Gangnam Style" al cântărețului sud-coreean Psy a fost acum lăsat destul de mult în urmă, cu 2,919 miliarde de vizualizări.

La jumătatea lui iulie, "Despacito", interpretat de cântărețul portorican Luis Fonsi, a devenit cântecul cel mai ascultat în streaming din toate timpurile.

"Vă mulțumim pentru susținerea voastră încă din prima zi", a scris pe contul său de Instagram rapperul Daddy Yankee, care cântă și el în acest hit.

"Despacito", o melodie latino plină de subînțelesuri sexuale, a devenit viral la puțină vreme după lansarea sa, în luna ianuarie.

Titlul și-a mărit audiența în aprilie, când cântărețul canadian Justin Bieber a colaborat la un remix, care este în fruntea vânzărilor de discuri de 12 săptămâni în SUA. "Despacito" este primul cântec spaniol care ajunge la această performanță de la "Macarena" în 1996.

Videoclipul a fost turnat în cartierul popular La Perla, de pe insula Porto Rico, devenit o destinație turistică favorită după succesul "Despacito".

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 De citit! / Șeful „Grupului Mozart”: „Puțini din armata SUA au experimentat intensitatea cu care luptă ucrainenii”

2 VIDEO Hai cu dezmembrarea! / O uzină rusă anunță că a trimis un tren cu tancuri de ultimă generație în Ucraina

3 VIDEO Primele lovituri împotriva tancurilor rusești cu rachetele britanice Brimstone

4 ULTIMA ORĂ Ucraina a doborât în două zile avioane multirol rusești în valoare de peste 130 de milioane de dolari

5 Demiteri și arestări la vârful Armatei Rusiei