Viktor Orban, ridicat în slăvi la Moscova: Televiziunea de stat din Rusia a fost impresionată de discursul premierului ungar la Băile Tuşnad

Viktor Orban, ridicat în slăvi la Moscova: Televiziunea de stat din Rusia a fost impresionată de discursul premierului ungar la Băile Tuşnad

Soloviov a fost profund de acord cu afirmaţia lui Orbán, şi a menţionat că Donald Trump, Vladimir Putin şi Viktor Orbán împărtăşesc valori comune şi văd lucrurile la fel. La cele prezentate de Vladimir Soloviev au reacţionat şi invitaţii emisiunii, însă nu au existat diferenţe majore între opiniile acestora.

Realizatorul emisiunii a făcut mai multe afirmaţii puternice, potrivit portalului 444.hu. Una dintre acestea a fost că regimul fascist al lui Zelenski este în stare să trimită asasini în toate părţile lumii pentru a se ocupa de cei care i se opun, astfel că se poate gândi şi la faptul că probabil o să vrea să îl omoare şi pe realizatorul de emisiune al televiziunii americane Tucker Carlson, susţinător al lui Donald Trump.

Andrei Sidorov, profesor de ştiinţe politice la Universitatea de Stat din Moscova, a spus că Trump şi republicanii ar trebui să câştige alegerile din noiembrie. Iar când prezentatorul de emisiune l-a întrebat dacă Rusia ar trebui să ajute în acest sens, a spus: „dacă putem, trebuie să ajutăm“.

Declaraţiile rasiste ale lui Orban, cenzurate

Desigur, partea despre declaraţiile rasiste ale premierului ungar nu a fost prezentată în această emisiune, în schimb a fost prezentată pe larg partea în care Orban critică UE şi Ucraina.

Declaraţiile lui Viktor Orban care au revoltat Occidentul

Viktor Orban a afirmat, sâmbătă, la Băile Tuşnad, că lumea se află într-un deceniu al pericolelor şi primejdiilor şi că nu credea că piloanele civilizaţiei occidentale vor începe să se dărâme.

În opinia sa, fenomenul migraţionist a împărţit Europa în două şi există o dispută între aceste două părţi. „Problema cea mai spinoasă continuă să fie problema demografică. Sunt mai multe înmormântări decât naşteri. (...) A doua provocare este fenomenul migraţionist, care a împărţit Europa în două. Fenomenul migraţionist a împărţit în două Europa.

Pur şi simplu, Occidentul s-a destrămat, s-a împărţit în două. Într-o parte avem ţări, naţiuni, unde avem europeni şi non-europeni, care trăiesc laolaltă. Acele state nu mai sunt naţiuni, acolo sunt nişte conglomerate de popoare.

Nu mai putem vorbi, zic eu, de Occident, este vorba despre o structură post-occidentală şi, conform regulilor matematicii, o să se întâmple acea mare schimbare demografică.

Acum se vorbeşte mai puţin despre migraţie, dar, credeţi-mă, nimic nu s-a schimbat. Bruxellesul şi echipele soroşiste, pur şi simplu, vor ne să ne forţeze să îi acceptăm pe migranţi”, a susţinut Viktor Orban, conform traducerii oficiale.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...