Vîlceanu: În urmă cu aproximativ o oră mi-am înaintat demisia domnului prim-ministru

Vîlceanu: În urmă cu aproximativ o oră mi-am înaintat demisia domnului prim-ministru

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Dan Vîlceanu, a anunţat miercuri că şi-a înaintat demisia premierului Nicolae Ciucă.

"În urmă cu aproximativ o oră, după finalizarea şedinţei de Guvern, mi-am înaintat demisia domnului prim-ministru, Nicolae Ciucă, aşa cum am anunţat şi în urmă cu câteva zile de la sediul Partidului Naţional Liberal", a spus Vîlceanu într-o conferinţă de presă.

Luni, premierul Nicolae Ciucă a declarat că a discutat cu Dan Vîlceanu cu privire la demisia sa din funcţia de ministru al Investiţiilor şi Proiectelor Europene şi urmează ca acesta să anunţe decizia pe care o va lua.

Întrebat, după şedinţa coaliţiei de guvernare de la Palatul Parlamentului, dacă a avut o discuţie cu Vîlceanu despre demisia acestuia, Ciucă a răspuns: "Am avut o discuţie cu domnul ministru şi urmează ca în momentul în care va lua o decizie, să o anunţe".

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Dan Vîlceanu, a declarat, sâmbătă, că intenţionează să-şi prezinte demisia din funcţie.

"În zilele următoare, când voi avea posibilitatea să am o discuţie cu domnul Nicolae Ciucă, aş vrea, în urma acestei discuţii, să-mi înaintez demisia şi din funcţia de ministru al Investiţiilor şi Proiectelor Europene, având în vedere faptul că am plecat într-o echipă care (...), ca orice echipă, se baza şi pe încredere (...). Sunt convins că, la momentul ăsta, nu mai putem vorbi de acest gen de încredere şi de coeziune de care e nevoie într-o echipă guvernamentală, aşa că voi avea o discuţie cu domnul prim-ministru şi voi face acest gest", a afirmat Vîlceanu, la sediul PNL. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

4 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

5 Foarte interesante amănunte...