Vine Circul la PSD?/Ciolacu pupă unde-a scuipat Năstase! Nu exclude „absorbția” Dianei Șoșoacă în PSD/„Nu am văzut-o că are derapaje”

Vine Circul la PSD?/Ciolacu pupă unde-a scuipat Năstase! Nu exclude „absorbția” Dianei Șoșoacă în PSD/„Nu am văzut-o că are derapaje”

Enigme PSD/Ciolacu pupă unde-a scuipat Năstase! Nu exclude absorbția Dianei Șoșoacă în PSD/„Nu am văzut-o că are derapaje”. Acum câteva zile, fostul lider al PSD, pușcăriașul Adrian Năstase, o desființa pe Șoșoacă la Antena 3, făcând-o circăreasă.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a fost chestionat marți seara în conferință de presă despre posibilitatea ca fosta membră AUR, senatoarea Diana Șoșoacă, să fie cooptată în PSD. Ciolacu n-a aprobat, însă nici n-a respins această variantă, subliniind că atunci când va discuta cu Șoșoacă va anunța.

„Eu discut cu orice doamnă, dar doamna Șoșoacă nu mi-a solicitat până în prezent să vină în PSD. Dacă se va întâmpla să vorbim, vă asigur că o să va anunț”, s-a limitat să spună liderul PSD.

„Nu cred că doamna Șoșoacă poate să strice relațiile PSD cu internaționala socialistă. N-am văzut-o că are derapaje. Este o apărătoare a unor drepturi cetățenești, dar nu a existat această discuție. Nu mă pot ante-pronunța. Nici dânsa nu și-a manifestat intenția.”, a declarat Marcel Ciolacu, într-un interviu la DC News.

Adrian Năstase, despre Diana Șoșoacă: Mi-e greu să accept stilul acesta în care argumentele sunt strigate. Nu e o soluție să oferi mereu circ

„Eu am un alt stil. Mi-e greu să accept stilul acesta în care argumentele sunt strigate. Îmi plac lucrurile mai așezate. (...) Am observat o involuție pe care nu pot decât să o deplâng (c.n. în cazul politicienilor)”, a spus Adrian Năstase.

„Diana Șoșoacă reușește să capitalizeze o zonă a electoratului care într-o vreme a mers cu PRM-ul și care era obișnuit cu un anumit stil al lui Vadim. (...)

Nemulțumirii profunde ale unui segment din populație îi oferi fie soluții economico și sociale - gen impozitarea progresivă - sau îi oferi circ. Sigur, circul nu durează foarte mult. Nu e o soluție să oferi mereu circ”, a mai spus fostul premier.



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...