Violoncelistul Adrian Naidin - spitalizat; muzicianul a căzut de la etaj în timpul unei acțiuni a poliției

Violoncelistul Adrian Naidin - spitalizat; muzicianul a căzut de la etaj în timpul unei acțiuni a poliției

Violoncelistul Adrian Naidin a ajuns miercuri la Spitalul Elias, după ce a căzut de la etajul întâi al vilei în care locuiește, în timpul unei acțiuni a polițiștilor de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate București ce îl viza pe proprietarul imobilului.

Într-o postare pe Facebook, muzicianul spune că a sărit pe geam crezând că au intrat "niște bandiți" peste el.

"Fiind luat din somn și fiind în stare de șoc, crezând că au intrat niște bandiți peste mine, am încercat să scap, dar am căzut pe geam, de la etaj. Am fost transportat la Spitalul Elias de urgență și o echipă de medici se ocupă în clipa de față de fracturile mele", a scris artistul pe pagina sa de socializare, unde a anunțat și anularea unui concert care urma să aibă loc în data de 10 octombrie.

Incidentul a fost confirmat și de Inspectoratul General al Poliției Române, care, într-o informare transmisă miercuri, arată că în timpul unei acțiuni a Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București și procurorilor DIICOT, pe linia traficului de droguri de risc, "o persoană aflată într-o altă cameră, de la etajul 1 al imobilului percheziționat, conform mandatului emis de instanța de judecată, a sărit pe geam".

În urma perchezițiilor, în locuința principalului suspect, proprietarul clădirii, au fost descoperite aproximativ 500 de grame de canabis, 5 grame de cocaină și o instalație completă pentru cultura indoor de canabis. Bărbatul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc în formă continuată.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Ce se întâmplă în China?

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

5 VIDEO Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990