Viorel Dosaru a fost eliberat din funcția de subsecretar de stat la MAI

Viorel Dosaru a fost eliberat din funcția de subsecretar de stat la MAI

Subsecretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne Viorel Dosaru a fost eliberat joi din funcție printr-o decizie a premierului Dacian Cioloș, publicată în Monitorul Oficial.

Oficiali din MAI declarau miercuri pentru AGERPRES că subsecretarul de stat în MAI Viorel Dosaru și-a depus cererea de pensionare. ''Pentru a evita orice prejudiciu de imagine adus MAI, Viorel Dosaru, subsecretar de stat în MAI, și-a depus astăzi cererea de pensionare. În acest moment nu a fost audiat și nu are nicio calitate în dosarul deschis de ÎCCJ'', precizau oficialii citați. 

Înalta Curte de Casație și Justiție a confirmat, vinerea trecută, redeschiderea urmăririi penale într-un dosar în care au calitatea de intimat 13 persoane cu funcții importante din județul Prahova, printre care și Viorel Dosaru .

Tot joi a fost eliberat la cerere din funcția de secretar de stat și șef al Departamentului pentru politica de apărare și planificare la Ministerul Apărării Naționale, Valeriu Nicuț.

Potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial, Liviu Sorin Iolu a fost numit de Dacian Cioloș consilier de stat la Cancelaria Primului Ministru.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...