Viorel Hrebenciuc se află în custodia poliţiştilor; urmează a fi încarcerat (surse)

Viorel Hrebenciuc se află în custodia poliţiştilor; urmează a fi încarcerat (surse)

Fostul deputat Viorel Hrebenciuc se află în custodia poliţiei, urmând a fi încarcerat pentru a executa pedeapsa de 3 ani de închisoare primită în dosarul Giga TV, potrivit unor surse judiciare.

"Având în vedere decizia instanţei, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Investigaţii Criminale a pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis pe numele unui bărbat de 68 de ani. Cel în cauză este în custodia poliţiştilor, urmând a fi încarcerat", informează Poliţia Capitalei.

Viorel Hrebenciuc a fost condamnat definitiv, marţi, de Curtea de Apel Bucureşti, la 3 ani închisoare cu executare în dosarul Giga TV.

În acelaşi dosar, fostul primar al municipiului Piatra Neamţ Gheorghe Ştefan a primit 4 ani şi 6 luni închisoare cu executare, fiindu-i majorată pedeapsa primită iniţial la Tribunalul Bucureşti.

Fosta şefă a Consiliului Naţional al Audiovizualului Laura Georgescu a fost condamnată la 4 ani şi 4 luni de închisoare cu executare.

Narcisa Iorga, fost membru CNA, a fost condamnată la 3 ani de închisoare cu suspendare, instanţa impunându-i acesteia să desfăşoare o activitate neremunerată în folosul comunităţii pe o durată de 120 de zile în cadrul Administraţiei Domeniului Public Sector 2 sau Administraţiei Domeniului Public Sector 6. Iniţial, Iorga primise o pedeapsă cu executare.

În iulie 2015, Laura Georgescu, Viorel Hrebenciuc, Gheorghe Ştefan şi Narcisa Iorga au fost trimişi în judecată de DNA pentru fapte de corupţie. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria