Viorica Dăncilă: Eu sunt prim-ministru, nu elev de clasa a IV a să cunosc toate cifrele! :)))

Viorica Dăncilă: Eu sunt prim-ministru, nu elev de clasa a IV a să cunosc toate cifrele! :)))

Viorica Dancila se scuza pentru halul in care a citit anul 2020 si arunca vina pe cei care ii soptesc in casca  discursurile oficiale:

„Toate conferintele mele de presa, precum si declaratiile politice, sunt spontane, transmise prin casca de colaboratorii mei. Daca ei asa mi-au soptit, asa am spus, dar nu e cazul sa facem o tragedie din asta!

Niciodata nu m-am folosit de o foaie de hartie pentru simplul motiv ca eu nu stiu sa citesc!

In copilarie am fost un copil precoce, stiam sa citesc de la gradinita, dar prin clasa a VII a am uitat complet deoarece m-am orientat spre o cariera politica si am neglijat celelalte materii.

La urma urmei nu vad unde este problema! Eu nu sunt nici profesor universitar si nici autor de romane, prin urmare nu am nevoie de gramatica si de alte cunostinte de filosofie.

Eu sunt prim-ministru, nu elev de clasa a IV a sa cunosc toate cifrele! Ca e doua mii douazeci, douazeci-douazeci sau ora opt si douazeci, tot la fel le scriem, deci le putem citi cum vrem!

Meseria mea sa organizez oamenii si sa conduc o tara, nu sa vorbesc corect limba romana. Nu sunt nici prima nici ultima analfabeta din guvernul asta!”

A explicat Viorica Dancila intr-o filmare pe Youtube, ca pe Facebook ar fi trebuit sa scrie…, relatează  Ponturifierbinti.com .

NOTĂ: Acest material este un PAMFLET.



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”