Vipera a turbat?/„Nu știu despre vreo amantă, dar dacă există, o voi găsi, fie la București, fie la Deva, fie în Dubai”

Vipera a turbat?/„Nu știu despre vreo amantă, dar dacă există, o voi găsi, fie la București, fie la Deva, fie în Dubai”

Reporterii Spynews.ro au contactat-o pe Anamaria Prodan și au întrebat-o ce se întâmplă între ei, au întrebat-o dacă divorțează, au întrebat-o ce se întâmplă cu zvonurile conform cărora soțul ei ar fi plecat de acasă și că ar fi existat scandal cu Poliția, au întrebat-o ce se întâmplă cu așa zise presupuse legături extraconjugale. Răspunsul sexy impresareipentru Spynews.ro, a fost că „Eu, Anamaria Prodan, nu divorțez. Nu știu despre vreo amantă, dar dacă există, o voi găsi, fie la București, fie la Deva, fie în Dubai. Dacă există această amantă, repet, dar nu știu să existe, dar dacă există, o voi găsi”.

Așadar, ce se va întâmpla oare cu cuplul format din Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf? Cu siguranță, vom afla zilele următoare. Divorțează sau nu divorțează? A fost o glumă? N-a fost o glumă și s-au răzgândit?

Pe data de 1 iunie anul acesta Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf își reînnoiau jurămintele după 15 ani de relație. La nici două săptămâni distanță, uite că apărea zvonul divorțului, iar apoi, din zvon a devenit realitate, pentru că a fost confirmat de soțul sexy impresarei. De ce atunci Anamaria Prodan de fiecare dată când o contactează cineva din presă spune că nu este adevărat? De ce Laurențiu Reghecampf nu mai iese să spună că s-au răzgândit, că ar fi fost o glumă, că nu mai divorțează? Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi și în acest cuplu?


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”