Virgil Guran (PNL): Sunt voci care îl contestă pe Orban, dar are susţinerea majorităţii conducerii partidului

Virgil Guran (PNL): Sunt voci care îl contestă pe Orban, dar are susţinerea majorităţii conducerii partidului

Vicepreşedintele PNL Virgil Guran a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, la Târgovişte, că liderul liberal Ludovic Orban este contestat de unele ''voci'' în partid, dar are susţinerea majorităţii celor din conducerea PNL.

Guran a afirmat că Orban va rămâne în funcţie până la finalul mandatului.

''Sigur va rămâne preşedinte până la finalul mandatului fără probleme. Da, sunt şi voci care îl contestă, ca în orice partid liber şi normal. Doar Partidul Comunist avea unanimitate şi văd că pe la PSD, aşa... eu îi cunosc pe mulţi şi pe holuri sunt supăraţi pe Dragnea, dar nu iese nimeni să spună, pentru că încă mai au reminiscenţe, dar şi la noi în partid, fiind un partid liber, sunt anumiţi oameni care îşi exprimă nemulţumirile. E foarte bine, aşa trebuie să se discute lucrurile şi spună fiecare părerea. Vă daţi seama că şi la alegeri am câştigat 80% echipa Orban, 20% au fost împotrivă şi sunt împotrivă în continuare, este normal să existe această reacţie'', a precizat Virgil Guran.

El a adăgat: ''nu se pune problema de schimbarea lui Ludovic Orban, majoritatea dintre cei care conducem PNL suntem lângă el''.

Vicepreşedintele PNL Virgil Guran este implicat în coordonarea activităţii PNL Dâmboviţa până la organizarea alegerilor interne în organizaţie. PNL Dâmboviţa are conducere interimară, după ce, în luna aprilie, Marius Caraveţeanu şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Partenerii mei sunt pișați pe ei / Monica Bârlădeanu, dezvăluiri picante despre scenele de amor

2 „Bianca Drăgușanu, amantă, prostituată, psihopată…” / Daria Radionova l-a dat în fapt pe Alex Bodi!

3 El este turnătorul PSD din Ministerul Sănătății / A fost recrutat și de Securitate

4 Proastă de bubuie / Nota 2,17 pentru fiica vitregă a lui Vela ca stagiar notar, dar numită de partid într-o func…

5 O fetiţă de 9 ani a găsit un portofel și a sunat la 112 / Citiți ce dialog a avut cu operatorul STS