Vis împlinit la 92 de ani pentru o bunicuță. Ce dorință neobișnuită a avut: „Ei bine, nu am de gând să uit asta!“

Vis împlinit la 92 de ani pentru o bunicuță. Ce dorință neobișnuită a avut: „Ei bine, nu am de gând să uit asta!“

Niciodată nu este prea târziu pentru a-ți împlini visul. O dovedește o femeie, ajunsă la venerabila vârstă de 92 de ani, care a asistat la un show de striptease masculin. Dorința a devenit realitate datorită personalului căminului de bătrâni unde locuiește pensionara.

Bătrânica și-a dorit să asiste la un show de striptease masculin FOTO Adevărul

O singură dorință mai avea în viață Betty Richardson, o rezidentă a căminului de bătrâni Care UK’s Sway Place din localitatea Sway din Anglia, relatează Independent, acela de a asista la un spectacol de stiptease masculin.

Despre Betty se spune că a avut întotdeauna o mare dragoste pentru teatru, dar de data aceasta și-a dorit să-i vadă pe bărbații de la Dreamboys urcând topless pe scenă.

Totul a pornit de la inițiativa conducerii de la Sway Place, care a instalat un „Pom al dorințelor” pentru a permite rezidenților să propună idei pe care doresc să le exploreze. Betty Richardson a scris că are o singură dorință, iar la scurt timp aceasta a devenit realitate, spre surprinderea uriașă a femeii.

Cu mare chef de viață

Descrisă ca o persoană care apreciază fizicul masculin și cu chef de viață mereu, bătrânica s-a alăturat prietenilor ei la Bournemouth Pavilion Theatre pentru a se bucura de un spectacol susținut de Dreamboys – o companie de striptease cu o experiență de peste 30 de ani.

Ei bine, nu am de gând să uit asta în grabă. A fost un vis sau chiar am fost acolo?” , a spus pensionara la finalul spectacolului.

Ea a fost fotografiată cu un zâmbet radiant pe față în timp ce stătea alături de artiștii Dreamboys pe scenă.

Jane Baxter, manager la Sway Place, a spus că visul doamnei Richardson este o dovadă că „vârsta este doar un număr”.

Inițiativa noastră cu Pomul dorințelor este o modalitate excelentă pentru rezidenți de a-și împărtăși obiectivele și este extrem de satisfăcător să le putem transforma în realitate”, a adăugat ea. „Vizita a fost un succes complet și a fost încântător să-i văd chipul luminându-se în timp ce urmărea spectacolul.

Dansatorii au mărturisit că Betty nu este singura persoană cu vârstă înaintată care a venit la spectacolul lor. O femeie și-a sărbătorit aniversarea a 101 ani în compania striperilor.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...