Viziunea lui Ciolacu despre România/PSD l-a reprimit în partid pe fugarul laș Cherecheș cu câteva luni înainte de a fi condamnat definitiv

Viziunea lui Ciolacu despre România/PSD l-a reprimit în partid pe fugarul laș Cherecheș cu câteva luni înainte de a fi condamnat definitiv

În august 2020, președintele PSD, Marcel Ciolacu, anunța: „Îi susțin pe Gabriel Zetea și Cătălin Cherecheș”! Într-un mesaj video, pe Facebook, actualul premier – pe atunci în opoziție – îi ridica ode primarului penal al Băii Mari, deși acesta avea la acel moment două dosare penale, dintre care pentru unul a fost condamnat definitiv, iar altul s-a prescris, scrie defapt.ro .

Ciolacu: „Îi susțin pe Zetea și Cherecheș”

„La Maramureș s-a demonstrat deja că avem o administrație performantă. Consiliul județean și primarii și-au dat mâna pentru a proteja sănătatea oamenilo, dar și pentru proiecte concrete (…) Cetățeanul a fost singura politică făcută! (…) Mă bucur că Gabriel Zetea și Cătălin Cherecheș și-au dat mâna și au lansat Coaliția pentru Maramureș. Aceasta este cea mai bună garanție că lucrurile vor fi făcute foarte bine și în continuare.

Este un partneriat solid și eficient pentru Maramureș, un parteneriat care înseamnă o administrație doar pentru oameni. Atât Gabi, cât și Cătălin, sunt doi oameni care iubesc Maramureșul. Doi oameni care au muncit enorm de mult pentru ca cetățenii să aibă siguranța că Baia Mare și întregul județ sunt pe drumul cel bun. Am încredere că românii vor susține competența și performanța la aceste alegeri locale”, declara Ciolacu acum peste trei ani.

La postarea video era adăugat mesajul: „Îi susțin pe Gabriel Zetea și Cătălin Cherecheș ! Susțin Coaliția pentru Maramureș ! Și am încredere că și maramureșenii vor alege competența și performanța în administrație!”.

În iunie 2023, președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea, saluta reprimirea lui Cherecheș în partid.

„Salutăm revenirea primarului Cătălin Cherecheș în PSD și apreciem oamenii harnici și implicați în comunități”, declara Zetea. În momentul anunțului, Cătălin Cherecheș era deja condamnat în primă instanță la 5 ani de închisoare.

„Miza cea mai importantă a Partidului Social Democrat este să aducă în interiorul său oamenii apreciați de către comunități, oameni care sunt harnici și care fac mândre comunitățile în care trăim. (…) L-am rugat în ultimele două luni de zile pe Cătălin Cherecheș, el fiind apreciat și în cadrul Guvernului de la București și în cadrul ministerelor de la București ca un om hotărât, să ia cumva taurul de coarne și să începem să mișcăm proiectele județului Maramureș”, mai afirma liderul județean al PSD.

Potrivit presei locale, Zetea l-ar fi dus pe Cherecheș la premierul Ciolacu, pentru a-i spune că împreună vor câștiga alegerile din 2024 în Maramureș.



Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat