Vlad Alexandrescu a anunțat că și-a depus candidatura pentru poziția de președinte al USR

Vlad Alexandrescu a anunțat că și-a depus candidatura pentru poziția de președinte al USR

Vlad Alexandrescu a anunțat, pe Facebook, că și-a depus candidatura pentru poziția de președinte al Uniunii Salvați România (USR), precizând că își dorește "un partid unit, pregătit să lupte pentru apărarea democrației constituționale în România".

 "Mi-am depus astăzi candidatura pentru poziția de președinte al Uniunii Salvați România. (...) Îmi doresc un partid unit, pregătit să lupte pentru apărarea democrației constituționale în România, pentru responsabilitate și integritate în viața politică și administrativă. USR este și va fi o forță a opoziției la PSD și o alternativă credibilă în politica românească. Aș vrea ca USR să adâncească democrația în România, dând voce unor grupuri și forțe până acum ignorate, să fie un partid capabil să activeze comunități locale și grupuri profesionale cât mai diverse", a scris Vlad Alexandrescu, sâmbătă, pe Facebook.

Totodată, Vlad Alexandrescu a precizat că programul său are patru priorități: USR — un partid modern, puternic și activ, deschis către agenda cetățeanului; o doctrină politică bazată pe principii și valori comune; conducerea partidului pe un drum comun — decizii bazate pe reguli, principii și valori; consolidare prin extinderea filialelor și o manieră de lucru bazată pe echipe eficiente.

Congresul extraordinar al USR pentru alegerea viitorului președinte va avea loc pe 28 octombrie, la Poiana Brașov, a mai anunțat Vlad Alexandrescu.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 Voi vedeți ce le fac ucrainenii rușilor?

5 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?