Vlad Alexandrescu a anunțat că și-a depus candidatura pentru poziția de președinte al USR

Vlad Alexandrescu a anunțat că și-a depus candidatura pentru poziția de președinte al USR

Vlad Alexandrescu a anunțat, pe Facebook, că și-a depus candidatura pentru poziția de președinte al Uniunii Salvați România (USR), precizând că își dorește "un partid unit, pregătit să lupte pentru apărarea democrației constituționale în România".

 "Mi-am depus astăzi candidatura pentru poziția de președinte al Uniunii Salvați România. (...) Îmi doresc un partid unit, pregătit să lupte pentru apărarea democrației constituționale în România, pentru responsabilitate și integritate în viața politică și administrativă. USR este și va fi o forță a opoziției la PSD și o alternativă credibilă în politica românească. Aș vrea ca USR să adâncească democrația în România, dând voce unor grupuri și forțe până acum ignorate, să fie un partid capabil să activeze comunități locale și grupuri profesionale cât mai diverse", a scris Vlad Alexandrescu, sâmbătă, pe Facebook.

Totodată, Vlad Alexandrescu a precizat că programul său are patru priorități: USR — un partid modern, puternic și activ, deschis către agenda cetățeanului; o doctrină politică bazată pe principii și valori comune; conducerea partidului pe un drum comun — decizii bazate pe reguli, principii și valori; consolidare prin extinderea filialelor și o manieră de lucru bazată pe echipe eficiente.

Congresul extraordinar al USR pentru alegerea viitorului președinte va avea loc pe 28 octombrie, la Poiana Brașov, a mai anunțat Vlad Alexandrescu.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 O să aveți un șoc după ce veți citi povestea asta! Așa vi se fură țara, dragi români!

2 Interlopi la PNL

3 „Pot să filmez și eu puțin bucătăria ta?” / Interlopii României au început să-și afișeze ostentativ bogăția

4 DEZVĂLUIRI Pesediștii înroșeau telefoanele / Presiunile puse de cumnatul lui Adrian Năstase asupra conducerii AS…

5 Sex cu năbădăi în Oltenia! / Patron amenințat cu pistolul de amantul nevestei!