Vlad Chiricheș îl usucă de bani pe Gigi Becali. Căpitanul naționalei s-a înțeles cu FCSB

Vlad Chiricheș îl usucă de bani pe Gigi Becali. Căpitanul naționalei s-a înțeles cu FCSB

Vlad Chiricheș va semna mâine cu FCSB, după ce a bătut palma cu patronul Gigi Becali. Fostul stoper de la Cremonese a negociat la sânge cu finanțatorul vicecampioanei și va câștiga la roș-albaștri 800.000 de euro în doi ani, plus bonusuri de cupe europene cu care poate dubla această sumă!

Vlad Chiricheș se întoarce în fotbalul românesc. Foto Sportpictures

FCSB vrea să-l aibă pe Chiricheș pe teren la returul cu CSKA 1948 Sofia din turul II preliminar Conference League. Pentru asta, trebuie să-l treacă pe lista UEFA până mâine, cu 48 de ore înainte de prima manșă contra bulgarilor (miercuri, 20.30). Termenul-limită l-a făcut pe Gigi Becali accepte - deocamdată verbal - cerința căpitanului naționalei , care a solicitat un contract pe doi ani, deși patronul FCSB ar fi vrut o înțelegere pe un an.

Chiricheș a evoluat în precedentul sezon la Cremonese, cu care a retrogradat în Serie B. A bifat doar 16 partide pentru gruparea din Lombardia, fiind accidentat mai bine de jumătate de sezon . Însă Becali a considerat că Vlad este o soluție excelentă pentru axul defensiv.

Internaționalul român va deveni cel mai bine plătit fotbalist din Superliga, depășind chiar și vedeta formației roș-albastre, Florinel Coman, care încasează 360.000 de euro pe an. Vlad Chiricheș s-a antrenat în ultimele zile cu FCSB și a fost în tribună la derby-ul cu Dinamo, încheiat 2-1.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat