Vlad Voiculescu anunţă că DNA a clasat o plângere legată de diploma sa de licenţă

Vlad Voiculescu anunţă că DNA a clasat o plângere legată de diploma sa de licenţă

Copreşedintele USR PLUS Bucureşti Vlad Voiculescu a anunţat, vineri, că DNA a clasat o plângere formulată de către Coaliţia pentru Naţiune în legătură cu diploma sa de absolvire a facultăţii.

"Întrerupem liniştea acestui cont pentru un comunicat important pentru ţară: 'Coaliţia pentru Naţiune' (măreaţă organizaţie cu măreţ nume şi măreţ conducător) a depus la DNA o plângere penală împotriva mea. Mai precis împotriva diplomei mele de la Wirtschaftsuniversität-Wien. Nu ştiam, dar nici surprins nu sunt. DNA a clasat plângerea formulată în baza art. 16 alin. 1 lit. a Cod procedura penală: 'fapta nu există'. Procurorul a consemnat în ordonanţa de clasare că a primit documente relevante atât de la Ministerul Educaţiei, cât şi de la Centrul de Echivalare a Diplomelor", a scris fostul ministru al Sănătăţii, pe Facebook .

El şi-a exprimat nemulţumirea privind faptul că în spaţiul public s-a susţinut că diploma sa de studii nu ar exista, deşi aceasta este emisă de o universitate "de top" din Europa şi a fost publicată în repetate rânduri.

"Un loc în care presa poate prosti oamenii că o diplomă nu există, chiar dacă 1) este emisă de o universitate de top din Europa; 2) a fost publicată (de câteva zeci sau sute de ori); 3) este recunoscută de Ministerul Educaţiei... un astfel de loc este oare o ţară sau un balamuc? În orice caz, mulţumiri Parchetului anticorupţie al ţării pentru verificarea diplomei", a completat Voiculescu. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...