Vlad Voiculescu: Despre relaţia privilegiată a domnului Lucan cu domnul Bodog nu ştim de ieri, de astăzi

Vlad Voiculescu: Despre relaţia privilegiată a domnului Lucan cu domnul Bodog nu ştim de ieri, de astăzi

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu a afirmat pe contul său de Facebook, referindu-se la "relaţia privilegiată" a ministrului Sănătăţii Florian Bodog cu medicul Mihai Lucan, că despre aceasta "nu se ştie de ieri, de astăzi".

"Despre relaţia privilegiată a domnului Lucan cu domnul Bodog nu ştim de ieri, de astăzi. Înţeleg că ar fi şi rude, ceva naşi/fini în familie... sper să aflăm cu toţii în curând. (...) Decapitarea Corpului de Control (exact aşa cum ameninţase domnul Lucan) nu venea decât să confirme ceea ce ştiam... că ameninţările domnului Lucan aveau ca bază relaţia privilegiată cu politicienii ce aveau să se instaleze din nou după alegeri. (...). Despre faptul că domnul Lucan avea permanent informaţii clasificate din interiorul ministerului... ştiam de asemenea. Parte dintre cei care îi transmiteau fiecare pas îmi sunt prea bine cunoscuţi. Despre alţii, sper să aflăm cu toţii mai devreme sau mai târziu", a afirmat Voiculescu.

El a afirmat, referindu-se la un control al Ministerului Sănătăţii trimis la Cluj, că acesta ar fi fost un "simulacru".

"La insistenţele DIICOT, după ce lucruri de o gravitate extremă fuseseră transmise către DIICOT în August şi in Noiembrie 2016, domnul Bodog a fost obligat să trimită din nou Corpul de Control. Astfel, în perioada 15.05.2017-26.05.2017, când 7 persoane (Corpul de Control al Ministrului Sănătăţii şi membrii ai Casei de Asigurări de Sănătate Bucureşti) au realizat un simulacru de control la Cluj. În Minister se ştia foarte clar care sunt instrucţiunile... să găsească cât mai puţine lucru... misiune de care echipa s-a achitat cu brio. Iar pentru asta, au fost trataţi cum se cuvine: cazarea echipei de 7 persoane la Grand Hotel Italia Cluj (5 stele!) - deşi legea permite oficialilor să se cazeze la hoteluri de maxim 3 stele - cu mese şi băutură la discreţie. Factura care la un calcul simplu ar trebui să depăşească 6.000 de euro... nu ştim cine a achitat-o", a mai susţinut fostul demnitar. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa arată decăderea unei dive...

2 Scandalul falsului sex oral / „Nu este o gogoriță de cancan, este real și s-ar putea să se transforme într-o che…

3 Regele proștilor și-a băgat partidul în faliment! / Ponta pierde și salariul și Tesla X de 130.000 de euro de l…

4 AUDIO „Vin și te iau din pat și acolo la tine, de față cu mumă-ta și cu tac-tu, îți tai capu’!”

5 Interesant ce spune profesorul de la Yale / Rămâne de văzut dacă a fost prostie sau intenție