Vladimir Putin nu are de gând să meargă să-și vadă trupele din Ucraina / Reacția lui Peskov când i s-a spus că, în 1943, Stalin s-a dus pe linia frontului

Vladimir Putin nu are de gând să meargă să-și vadă trupele din Ucraina / Reacția lui Peskov când i s-a spus că, în 1943, Stalin s-a dus pe linia frontului

Vladimir Putin nu are la acest moment planuri pentru efectuarea unei călătorii în zona ”operațiunii militare speciale” a Rusiei în Ucraina sau pentru vizitarea soldaților răniți din spitale, a declarat joi presei purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, potrivit TASS.

"Nu există planuri pentru astfel de itinerarii", a spus el ca răspuns la o întrebare pe această temă. De asemenea, el a adăugat că nici eventuale vizite în spitale pentru a se întâlni cu soldații aflați în recuperare nu se află în programul lui Putin.

"Toate vor avea loc la timpul lor", a spus Peskov.

De asemenea, el l-a contrazis pe un jurnalist care a spus că situația actuală ar putea fi comparată cu cea din timpul celui de-al Doilea Război Mondial, când, în 1943, Iosif Stalin a vizitat linia frontului.

"La urma urmei, acestea sunt situații diferite", a declarat Peskov.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”