Vladimir Putin numește un nou șef al Administrației prezidențiale

Vladimir Putin numește un nou șef al Administrației prezidențiale

Președintele rus Vladimir Putin a numit un nou șef al Administrației prezidențiale, după ce Serghei Ivanov, cel care a deținut această funcție până în prezent, și-a exprimat dorința de a părăsi acest post, informează vineri agenția de presă TASS.

'Șeful statului rus l-a numit prin decret pe Anton Vaino șef al Administrației prezidențiale, eliberându-l din funcția pe care acesta o deținea anterior' (șef-adjunct al Administrației prezidențiale), se spune într-un comunicat al biroului de presă al Kremlinului.

Printr-un alt decret Putin l-a eliberat pe Serghei Ivanov din funcția de șef al Administrației prezidențiale și l-a numit reprezentant special al președintelui pentru protecția mediului, ecologie și transport.

Președintele Putin a ținut să precizeze că Serghei Ivanov a părăsit funcția de șef al Administrației prezidențiale din proprie dorință. 'Țin minte înțelegerea noastră de a nu vă folosi mai mult de patru ani pentru funcția de șef al Administrației prezidențiale. Tratez cu înțelegere dorința dumneavoastră de a trece într-un alt sector de lucru', a subliniat Putin în timpul întrevederii sale cu Ivanov, o stenogramă a întrevederii fiind publicată vineri pe site-ul Kremlinului.

Potrivit lui Putin, Serghei Ivanov este cel care l-a recomandat pe Anton Vaino în calitate de succesor în funcția de șef al Administrației prezidențiale.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Bianca Drăgușanu, amantă, prostituată, psihopată…” / Daria Radionova l-a dat în fapt pe Alex Bodi!

2 Așa o fi?

3 Așa e!

4 VIDEO Actorul PSD George Ivaşcu, noul Mare Maestru al Marii Loji Naţionale din România

5 Uite dovada măsluirii! / „Marele document” care a făcut vâlvă ieri a fost adăugat ulterior cu pixul în registrul…