Vladimir Putin: Rusia este pregătită să lucreze la intensificarea legăturilor cu România

Vladimir Putin: Rusia este pregătită să lucreze la intensificarea legăturilor cu România

Rusia este pregătită să lucreze la intensificarea legăturilor cu România, a declarat marţi preşedintele rus Vladimir Putin în cadrul ceremoniei de prezentare a scrisorilor de acreditare a unor noi ambasadori, între care şi noul ambasador al României la Moscova, Constantin Istrate, potrivit agenţiei de presă ruse TASS.

"Contăm pe dezvoltarea unor relaţii reciproc avantajoase cu România, suntem gata să lucrăm împreună pentru a intensifica legăturile politice, economice şi umanitare", afirmat şeful statului rus în cadrul acestei ceremonii desfăşurate în Sala Aleksondrovski din Marele Palat al Kremlinului şi la care şi-au prezentat scrisorile de acreditare 23 de ambasadori.

Referitor la România, Putin a mai menţionat că "există un bun potenţial de cooperare cu privire la problemele din regiunea Mării Negre", conform TASS.

Printre ambasadorii care şi-au prezentat scrisorile de acreditare la ceremonia de la Kremlin s-au numărat şefii misiunilor diplomatice din Republica Moldova, Polonia şi Bosnia-Herţegovina, conform site-ului Kremlinului. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...