Vlogger olandez, extaziat de „Străzile deschise” din București: „Oamenii din București pur și simplu își trăiesc viața la maximum”

Vlogger olandez, extaziat de „Străzile deschise” din București: „Oamenii din București pur și simplu își trăiesc viața la maximum”

Postare virală pe TikTok a unui vlogger olandez, „TravelTomTom”, extaziat de „Străzile deschise” din București: „Oamenii din București pur și simplu își trăiesc viața la maximum”, a spus acesta.

Evenimentul „Străzi deschise, Bucureşti – Promenadă Urbană”, organizat de primăria București, a fost reluat începând de sâmbătă. Aceasta este a 4-a ediție a acestui eveniment, organizat în primul weekend din aprilie, când Calea Victoriei devine pietonală.

Postare virală a unui vlogger olandez extaziat de București

Postarea sa de pe TikTok a strâns aproape 400.000 de vizualizări după aproape 48 de ore. Aceasta este una din cele mai bine vizualizate postări ale vloggerului. O altă filmare, în care laudă Centrul vechi al Capitalei, apreciind că este un loc „vibrant și ieftin”, a avut peste 273.000 de vizualizări.

„Tocmai ce am ieșit din hotel și sunt șocat. Ce se întâmplă pe străzile Bucureștiului? Este sâmbătă, iar străzile sunt închise traficului până la 10 seara și asta pentru că este vară, este o vreme caldă.

Este aglomerat, sunt cozi lungi pentru înghețată, pizza este foarte populară, terasele sunt pline. Baruri trendy. Oamenii din București pur și simplu își trăiesc viața la maximum”, a relatat acesta.

Peste 22.400 de persoane apreciaseră postarea sa, la ora redactării acestei știri, scrie defapt.ro .

Evenimentul „Străzi deschise, Bucureşti – Promenadă Urbană” a fost vizitat anul trecut de peste un milion de participanţi.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?