Vloggeriță din Bulgaria, venită la București: „Am plătit peste 1.500 lei pe trei cine“ VIDEO

Vloggeriță din Bulgaria, venită la București: „Am plătit peste 1.500 lei pe trei cine“ VIDEO

Valentina Alexieva, o tânără cântăreață din Bulgaria pasionată de călătorii, a petrecut mai multe zile la București alături de două prietene. Ea și-a descris experiența pe canalul său de Youtube.

Valentina Alexieva a stat patru zile în București cu două prietene FOTO Instagram

Valentina Alexieva a călătorit în ultimii ani în peste 20 de țări din toată Europa și de fiecare dată și-a prezentat impresiile în filmări postate pe propriul său canal de YouTube, On The Travel List , strângând sute de mii de vizualizări.

În acest an, Valentina Alexieva a ales să petreacă patru zile în București alături de două bune prietene.

„Bucureștiul este un oraș dinamic, cu o viață foarte interesantă și oameni foarte plăcuți. Prima noastră excursie în România a abunat în momente de neuitat, mâncare bună și multe zâmbete și momente amuzante”, povestește Valentina în filmarea postată pe YouTube, filmare ce are deja mii de vizualizări.

Tânăra din Bulgaria a rămas impresionată de dimensiunile Palatului Parlamentului din București. „Este a doua cea mai mare clădire administrativă din lume după Pentagon, e ceva impresionant. Paradoxal este faptul că 70% din Palatul Parlamentului nu este utilizat”, explică vloggerița și artistă.

Valentina și prietenele sale au fost și pe șantierul Catedralei Mântuirii Neamului: „Seamănă mult cu Catedrala Sfântul Petru de la Vatican. Cred că vor recrea o versiune ortodoxă a Catedralei de la Vatican. Sunt foarte multe locuri din București în renovare și nu am putut intra în vreunul dintre ele”.

Tânăra vloggeriță din Bulgaria a fost fascinată de pasajul Macca-Vilacrosse din c entrul Capitalei . Însă la un moment dat nu i-a plăcut că în pasaj se auzeau manele date la maximum.

Valentina împreună cu cele două prietene care au însoțit-o în excursia în București au plătit 565 de lei în prima seară pentru o cină la restaurantul Carul cu Bere.

Cele trei tinere din Bulgaria au petrecut o jumătate de zi la spa-ul Therme, după care seara au mers la un sky bar din centrul Bucureștiului, unde au plătit în total 555 lei pe mâncare și băuturi.

În a treia seară, o cină în trei la Hanul lui Manuc le-a costat 439 lei, cu tot cu băuturi.

„Am plătit peste 1.500 lei pentru trei cine în București, dar a fost totul foarte plăcut și interesant. Nu mă așteptam ca Bucureștiul să mă impresioneze atât de mult. Însă mi-a plăcut extrem de mult, atmosfera e foarte plăcută”, conchide Valentina.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

4 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

5 „Ar fi primul val al ofensivei”