Vloggerul Selly a renunțat la facultate. „Încă de la 12 ani muncesc” VIDEO

Vloggerul Selly a renunțat la facultate. „Încă de la 12 ani muncesc” VIDEO

Tânărul influencer este invitat duminică în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D, ocazie cu care va face mai multe dezvăluiri din viața sa.

Vlogerul Selly

Într-un clip de promovare al emisiunii lui Denise Rifai, care va difuzată duminică, 5 martie, influencerul Selly vorbește despre studiile sale. El a recunoscut că nu s-a dus nicio zi la facultate.

„Adevărul este că m-am lăsat de facultate cu nici 3 ore înainte de prima zi de facultate”, a mărturisit el.

El a mai recunoscut în emisiune că nu a citit pra mult în viața sa: „Cred că vreo 15 cărți, din câte îmi aduc aminte. N-am avut timp. Eu încă de la 12 ani muncesc”, a explicat tânărul.

Vlogger, cântăreț, actor și producător, Selly a devenit cunoscut prin intermediul canalului său de YouTube, care a ajuns azi la 3,2 milioane de abonați.

Deşi foarte discret de-a lungul anilor privind sumele pe care le încasează în urma filmuleţelor postate pe YouTube, vloggerul a dezvăluit acum doi cât câştigă lunar.

„E vorba de Google AdSense. AdSense-ul se bazează pe vizualizările pe care le faci în YouTube. Contează cine se uită, puterea de cumpărare a publicului. La mine AdSense-ul ăsta creşte peste 10.000 de euro, scade sub 10.000 de euro. 15.000 de euro am câştigat cel mai mult într-o lună”, declarat Selly în urmă cu doi ani.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...