Vocea României 2023, Sezonul 11. „O să fie viral, ce să mai!”

Vocea României 2023, Sezonul 11. „O să fie viral, ce să mai!”

Vocea României este în etapa duelurilor, unde jurații Tudor Chirilă, Smiley, Irina Rimes și Horia Brenciu & Theo Rose vor selecta jumătate dintre concurenți și îi vor păstra doar pe cei care consideră că merită să meargă mai departe.

Surprize în etapa duelurilor la Vocea României! Foto: Arhivă

Raluca Radu și Andra Covaleov din echipa lui Tudor Chirilă deschis ediția cu o interpretare a piesei „Bad Guy” a artistei Billie Eilish. Fetele au fost lăudate pentru interpretare de către antrenori, iar Tudor Chirilă le-a felicitat pe fete și a ales să meargă mai departe cu Raluca Radu.

Alexandra Giurcă și Andra Herța au interpretat piesa aleasă de către antrenor „The Great Pretender” a trupei The Platters. Tudor le-a felicitat pe fete pentru modul profesionist în care s-au pregătit și maniera în care au reușit să transmită mesajul piesei. Tudor a ales să meargă mai departe cu Andra Herța.

Alexandra Sîrghi și Laila Abdel Hafiz au interpretat piesa „Buzele tale, două petale”, dar într-o versiune integral rock. Varianta rock a piesei a fost apreciată de toți antrenorii iar interpretarea fetelor a fost felicitată. Cele două chiar au reușit să arate ca o trupă veritabilă. Horia Brenciu și Theo Rose au ales să meargă mai departe cu Alexandra Sîrghi. Laila Abdel Hafiz a primit o nouă șansă în echipa Irinei Rimes.

Vlad Musta și Alex Maxim din echipa lui lui Smiley au interpretat piesa „Keeping Me Alive” de la Jonathan Roy. Toți antrenorii s-au ridicat în picioare la interpretarea celor doi. Smiley a ales să meargă mai departe cu Alex Maxim. Pe Vlad l-au dorit în echipele lor Irina Rimes, Tudor Chirilă și echipa Horia Brenciu & Theo Rose. Vlad a ales să facă parte din echipa Irinei Rimes.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat