Vocea României a început un nou sezon. Detaliile primului episod din sezonul 11 al show-ului cu milioane de fani

Vocea României a început un nou sezon. Detaliile primului episod din sezonul 11 al show-ului cu milioane de fani

Primul episod din noul sezon din Vocea României a început în forță cu concurenți deosebit de talentați, cu voci care i-au făcut pe antrenori să intre în luptă să îi convingă pe aceștia să aleagă.

Antrenorii de la Vocea României FOTO: PROTV

În primul episod din sezonul 11, Beatrice și David Alen au format un duet format din tată și fiică, ambii fiind de meserie soliști. Familia lui David a trecut printr-o grea încercare în urmă cu câțiva ani, când soția lui s-a stins din viață în urma unei boli grave. De atunci, acesta îi crește singur pe cei patru copii. David și Beatrice au dat totul pe scena Vocea României, însă nu au reușit să întoarcă niciun scaun, se arată în episodul 1 al Vocea României de la PROTV.

Concurenta care i-a cucerit pe antrenori este Alexandra Căpitănescu de 19 ani din Galați, iar în acest moment studiază la Facultatea de Fizică, dorind să devină fizician medical. Alexandra este arasă de științele exacte și are o mare pasiune pentru muzică, fiind fascinată din copilărie de sunetul păsărilor din curte.

Alexandra i-a făcut instant pe Tudor Chirilă și Irina Rimes să apese butonul roșu încă din primele clipe ale melodiei. Aceștia erau urmați de Smiley, dar și de echipa Horia Brenciu și Theo Rose. Antrenorii s-au luptat să o convingă pe Alexandra să aleagă. Tânăra concurentă a ales să meargă mai departe alături de Tudor Chirilă.

O altă concurentă cu o poveste emoționantă de viață este Andaluzia Marin de 23 de ani care locuiește lângă Târgoviște, iar muzica reprezintă pentru ea o terapie. Andaluzia a fost crescută de mamă și bunică. Aceasta a plecat o perioadă în Spania unde a ajuns să doarmă pe strazi din neputința părinților.

Andaluzia a interpretat melodia „Rather Be”, însă nu a reușit să îi convingă pe antrenori. „Eu am vrut să apăs, dar nu am apăsat și din păcate, nu pot să dau timpul înapoi”, a spus Irina Rimes.

Pe scena Vocea României, Iustin a reușit să întoarcă scaunele celor patru antrenori, care l-au felicitat atât pentru timbrul vocal, cât și pentru emoția transmisă. Iustin Paraschiv are 18 ani, iar pe scenă a venit pregătit să surprindă cu talentul său, chiar în ziua lui de naștere.

Iustin Paraschiv are 18 ani și a descoperit că are o înclinație pentru muzică în urmă cu câțiva ani, atunci când tatăl său i-a cumpărat o chitară. Din păcate, tatăl lui Iustin nu mai este printre noi după ce s-a stins din viață în urma unei boli grave.

Iustin a ales să încânte audiența cu piesa „Dancing On My Own”, piesa și interpretarea i-a făcut pe antrenori să apese butoanele roșii. În final, el a ales să meargă mai departe alături de Smiley.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat