„Vocea României“: duel exploziv marca The Motans. „L-am avut pe motanul în călduri, dar și pisicuța...“

„Vocea României“: duel exploziv marca The Motans. „L-am avut pe motanul în călduri, dar și pisicuța...“

Vlad Nicolici și Laura Oana, care au interpretat celebra piesă „Roata morii se-nvârtește“, într-o variantă rock-folclor, au creat o explozie de energie pe scenă și au ridicat antrenorii în picioare.

Vlad Nicolici și Laura Oana, moment exploziv la „Vocea României“ FOTO Pro TV

Vlad Nicolici, fiul fostei prezentatoare TV Mona Nicolici, și Laura Oana, au avut cel mai spectaculos duel din ediția de aseară a talent-show-ului de la Pro TV. Antrenorii au aruncat toate armele în luptă în noua rundă de confruntări, însă cei doi concurenți, antrenați de Denis Roabeș (The Motans) au făcut senzație.

Noi suntem ușor nebuni, pentru că suntem obișnuiți să dăm tot. Mai aud oameni de pe margine care zic: «Menajează-ți vocea, menajează-ți energia!». Nu vreau să menajez nimic! Dacă sunt pe scenă dau sută la sută“, a spus Laura Oana, prefigurând momentul exploziv.

Ambii concurenți sunt actori de profesie, astfel că show-ul lor a fost total, ca interpretare și joc scenic, și i-a ridicat pe antrenori în picioare de la primele versuri.

Ce duel! S-a văzut clar că am avut un duet The Motans. L-am avut pe motanul în călduri, dar și pisicuța... “, a comentat, cu umor, Pavel Bartoș

Nu faceți parte din echipa noastră, dar eu sunt foarte mândră că sunteți aici. Denis, ne-ai spart!

Felicitări Denis! Dar nu știu dacă să-ți spun feicitări ție sau pentru cât au muncit ei singuri“, nu a scăpat Tudor Chirilă ocazia să-l ironizeze pe antrenorul celor doi. „A fost foarte mișto momentul vostru, a fost real. Doar vocea contează dacă celelalte funcționează“, a adăugat el.

A fost o explozie de energie momentul vostru. Eu m-am distrat la maximum, poate nici n-am fost atentă la voci așa cum ar fi trebuit să fiu, pentru că mă distram, dansam. Eu aș merge cu Vlad mai departe“, a comentat Irina Rimes momentul artistic.

„Vocea României“: duelul antrenorilor

Nu faceți parte din echipa noastră, dar eu sunt foarte mândră că sunteți aici și sunt mândră de cum v-ați comportat pe scenă. Am văzut sinceritate, am văzut bucurie adevărată. Denis, ne-ai spart! Felicitări, a spus Theo Rose. „Eu nu v-aș fi pus împreună. A fost bine pentru moment, că v-ați ajutat unul pe atul. Dar pentru echipa lui Denis va fi o pierdere mare oricare dintre voi va pleca“, a completat Smiley.

E foarte puțin meritul meu... Dragilor, sunteți o binecuvântare pentru echipa mea. Vă mulțumesc din suflet că ați decis să veniți aici. Sunteți extraordinari, vă iubesc. O sa-mi fie foarte greu...“, a spus Denis, care a ales să continue cu Laura Oana.

Totuși Vlad Nicolici nu a părăsit competiția de la Pro TV, căci atât Tudor Chirilă, cât și Smiley & Theo Rose l-au curtat în echipele lor. În final, Vlad Nicolici a ales să meargă în etapa următoare la „Vocea României“ cu Smiley și Theo Rose.

Laura Oana este actriță, are 23 de ani și este din Baia Mare. La audițiile pe nevăzute ea a făcut furori cu melodia „Seven Nation Army“, pe care a interpretat-o într-o manieră jazz și a reușit să întoarcă toate cele patru scaune.

Vlad Nicolici are 27 de ani, este actor și cântăreț. Tânărul a moștenit talentul de la părinții săi, care au fost atrași de zona artistică. Pe lângă teatru și muzică, Vlad este implicat, alături de câțiva prieteni, într-un proiect pentru copii instituționalizați.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina