„Vocea României“: o tânără de 17 ani a întors toate scaunele. „A fost mai mult decât voce“

„Vocea României“: o tânără de 17 ani a întors toate scaunele. „A fost mai mult decât voce“

Cei cinci antrenori s-au luptat pentru a o atrage în echipa lor pe tânăra care a făcut un show exploziv pe scena talent-show-ului de la Pro TV.

Daria Pintilie a întors toate scaunele la „Vocea României“ FOTO Pro TV

Daria Pintilie are 17 ani, este din Piatra Neamț și este una dintre cele mai puternice voci din această ediție, după cum au spus antrenorii.

Ea se numără printre concurenții care au întors toate scaunele, iar Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley & Theo Rose și Denis The Motans au încercat să o aducă în echipele lor.

Daria Pintilie a ales să interpreteze melodia „Ainʼt No Other Man“, a Christinei Aguilera, iar momentul de pe scenă a fost exploziv. Theo Rose a apăsat imediat butonul și a mărturisit că de mult căuta acea voce care să o facă să se întoarcă după două secunde.

„Ziceam mai devreme că aștept un concurent, o voce, care să mă facă să apăs imediat, după primele două secunde. Bravo ție, ești extraordinară! Sperăm să ne alegi, firește, și ne vom da tot interesul ca tot ce o să se întâmple cu tine în continuare în competiția asta să fie văzut de către oameni la nivelul la care meriți să te vadă“, a spus Theo Rose.

„A fost mai mult decât voce. A fost performance (spectacol – n.r.)“, a completat Smiley. „Mie nu-mi place acest cântec, dar recunosc o voce când o aud“, i-a spus Tudor Chirilă.

„Vocea României“, lider absolut de audiență

Daria Pintilie a avut de luat o decizie grea atunci când a ales antrenorul. CRBL a venit pe scenă pentru a o convinge pe tânără să aleagă echipa Smiley & Theo: „Să știi că în viață e ușor și SIMPLU să te decizi“, i-a spus acesta. Daria, însă, a ales, în final, să meargă mai departe alături de Irina Rimes.

„Vocea României“ a fost lider absolut de audiență vineri seara, în intervalul 20.28 – 23.01, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Emisiunea a înregistrat 7,3 puncte de rating și 23,1% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 3,9 puncte de rating și 12,3% share.

Peste 1.2 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audiență, de la 20.52, peste 1,5 milioane de români se uitau la «Vocea României“.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro