„Vocea României“: primul cuplu din istoria show-ului. Doi soți din Republica Moldova au trecut în etapa următoare VIDEO

„Vocea României“: primul cuplu din istoria show-ului. Doi soți din Republica Moldova au trecut în etapa următoare VIDEO

Concursul de la Pro TV a fost lider de audiență vineri seara, datorită vocilor puternice și a poveștilor impresionante. „Vocea României“ a marcat o premieră: Denis The Motans a adus în echipa lui primul primul cuplu din istoria show-ului.

Cristina și Victor Sîrbu, alături de The Motans, la „Vocea României“ FOTO Pro TV

Concursul de la Pro TV a fost lider de audiență vineri seara, datorită vocilor puternice și a poveștilor impresioante. „Vocea României“ a marcat o premieră: Denis The Motans a adus în echipa lui primul primul cuplu din istoria show-ului.

Antrenorii au început să-și formeze echipele și luptă cu toate forțele pentru a avea cele mai bune voci. Lacrimi, zâmbete, emoție, momente spectaculoase și multă muzică: au fost ingredientele care i-au ținut pe telespectatori cu ochii pe „Vocea României“.

Concurenți cu povești impresionante, determinare și voci incredibile au reușit să treacă mai departe. Denis The Motans a adus în echipa lui primul cuplu: Cristina și Victor Sîrbu, care vor lupta împreună în competiție.

„Vocea României“, lider de audiență

Cei doi sunt din Republica Moldova, sunt soț și soție și sunt împreună de șapte ani. La audițiile pe nevăzute au interpretat piesa „Uptown Funk”. „Ce frumoși sunteți, aveți un super vibe! Aveți o energie extraordinară“, a spus Denis The Motans. Irina Rimes i-a vrut în echipa sa, dar cei doi l-au ales pe Denis.

Emisiunea a fost lider de audiență vineri seara, în intervalul 20.27 – 23.03, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Emisiunea a înregistrat 7,2 puncte de rating și 25% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 4,1 puncte de rating și 14,3% share.

Aproape 1,3 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audiență, de la 20.48, aproximativ 1,7 milioane de români se uitau la „Vocea României“.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale