„Vocea României“. Tudor Chirilă, pledoarie impresionantă pentru un concurent care și-a dezvăluit orientarea sexuală pe scenă

„Vocea României“. Tudor Chirilă, pledoarie impresionantă pentru un concurent care și-a dezvăluit orientarea sexuală pe scenă

În ediția de vineri a show-ului de la Pro TV, a avut loc unul dintre cele mai emoționante momente de până acum, atât pentru cei de pe scenă, cât și pentru antrenori.

Ionuț Panait și Denisa Avram la „Vocea României“ FOTO Pro TV

Ionuț Panait (21 de ani) și Denisa Avram (18 ani), din echipa Irinei Rimes, au avut unul dintre cele mai impresionante și sensibile duete , la care a contribuit din plin și melodia aleasă: „Skinny Love“ (Birdy).

„Eu mă regăsesc întru totul în această melodie. Mi se potrivește foarte tare. Viața nu e prea roz pentru mine, în momentul acesta“, a mărturisit Ionuț Panait, dezvăluind că s-a despărțit recent de iubitul său, după ce a participat la audițiile show-ului de la Pro TV.

Piesa s-a potrivit perfect situației, iar acest lucru s-a văzut pe scenă, din partea ambilor concurenți, care au transmis o emoție uriașă și au încheiat momentul artistic plângând.

Avem nevoie de atât de multă sinceritate și e atât de puțină sinceritate în tot c***tul de lume căruia i-am căzut pradă, cu toate capcanele astea de tehnologie, cu tot Instagramul și TikTok-ul

„Aș vrea să explic de ce a plâns Ionuț. A dat dovadă de foarte mult curaj în acest concurs, pentru că aici, pe scenă la «Vocea României», și-a făcut coming out-ul (expresie folosită atunci când o persoană din comunitatea LGBT își recunoaște public orientarea sexuală – n.r.). E un băiat a cărui alegere nu a fost înțeleasă. Dar aici a fost înțeles“, a explicat Irina Rimes.

Iar dacă Tudor Chirilă a reușit să-și mascheze lacrimile, nu și-a mai putut ține în frâu emoțiile și a ținut o pledoarie impresionantă.

Tudor Chirilă: „Trebuie să te coste ceva în viață“

„M-ai inspirat să spun lucrurile astea și nu e legat de momentul vostru. «Vocea» este despre poveste, este despre capacitatea ta de a te emoționa și de a-i emoționa pe alții. Nu este despre note, pot să trec peste chestia asta. Dar se întâmplă un moment de sinceritate. Avem nevoie de atât de multă sinceritate și e atât de puțină sinceritate în tot c***tul de lume căruia i-am căzut pradă, cu toate capcanele astea de tehnologie, cu tot Instagramul și TikTok-ul, care te obligă să trăiești la niște standarde dictate de alții și să te îmbraci cum vor alții, și să fii cum vor alții, încât copiii la școală nu mai au puterea să trăiască decât ca să fie cum zice ăla și să se îmbrace ca ăla...

De fapt, e despre adevăr, despre adevărul pe care l-am simțit și despre faptul că tu m-ai făcut să înțeleg că te costă, băi nene, te costă ceva când faci chestia aia, nu doar te urci pe scena. Indiferent ce voce ai, trebuie să te coste ceva în viață că dacă nu te costă nimic, dacă nu rupi din tine ca să fii acolo e degeaba“, a spus Tudor Chirilă.

Cei doi tineri au izbcunit ]n lacrimi la fnalal piesei

Cei doi tineri au izbcunit ]n lacrimi la fnalal piesei FOTO Pro TV

„Mi se pare că generația voastră vine cu foarte multă suferință și s-ar putea ca noi să nu înțelegem foarte multe lucruri din suferințele lor, pentru că ei au crescut exact cu aceste instrumente de promovare și manipulare. Cumva au fost modelați în acest fel și cred că simt presiunea societății mult mai tare decât o simtim noi sau decât am simțit-o noi la vârsta lor. Dar un lucru este cert: adevărul întotdeauna vă va elibera, iar muzica făcută și cântată în adevăr îi va elibera și pe alții“, a completat Smiley.

Deși alegerea a fost foarte dificilă, Irina Rimes a ales să continue competiția cu Denisa, însă Ionuț a fost salvat de Tudor Chirilă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...