„Vocea României“: ultimele confruntări. Irina Rimes: „Nu l-am văzut niciodată pe Denis plângând“

„Vocea României“: ultimele confruntări. Irina Rimes: „Nu l-am văzut niciodată pe Denis plângând“

Talent show-ul de la Pro TV a ajuns la ultima rundă de confruntări. În seara aceasta emoțiile sunt uriașe și doar unii concurenți vor fi cu un pas mai aproape de marele trofeu .

Antrenorii trimit în ring, de la 20.30, ultimele cupluri care se vor duela pentru un loc în knockout-uri, la „Vocea României“. Miza este uriașă, iar concurenții vor da totul pe scenă pentru trece în etapa următoare a competiției.

Concurenții au lucrat foarte mult și au făcut progrese mari de la etapa audițiilor pe nevăzute, însă chiar dacă antrenorii sunt încântați de cei din echipele lor, vor exista și animozități între ei, cu discuții în contradictoriu.

Relațiile dintre unii concurenți au avansat, iar acțiunile lor au ajuns și la urechile antrenorilor, care nu se sfiesc să împărtășească informațiile pe care le dețin. „Băiatul ăsta îi scrie unei fete de la mine ce frumoasă e una, iar alteia ce frumoasă e cealaltă. Și are și iubită, are prietenă", le spune Irina colegilor ei despre un concurent din echipa Smiley și Theo Rose.

„Vocea României“ a ajuns la ultima rundă de confruntări FOTO Pro TV

Dacă înainte de această etapă unele voci s-au făcut remarcate, de data aceasta lucrurile se schimbă radical în cazul unor concurenți. Sunt foarte multe răsturnări de situație, emoții uriașe și decizii neașteptate.

„L-ați făcut pe Denis să plângă, iar eu nu l-am văzut niciodată pe Denis plângând“, spune Irina Rimes. Care este motivul pentru care Denis - The Motans izbucnește în lacrimi lui și cum își justifică reacția, vedem în ultima rundă de confruntări.

Voci uluitoare , atitudine, energie, concurenți care nu încetează să uimească și antrenori pregătiți să meargă mai departe alături de cei mai buni. Toate acestea, dar și multe alte surprize, în această seară, la „Vocea României“

.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante